Autobrite Heavy Duty Foam Lance vaahdotin

Painepesurin suutinputkeen liitettävä pesuainevaahdotin. Vaahdottimella levitetään snow foam -tyyppistä esipesuainetta joka helpottaa varsinaista käsinpesua ja ehkäisee siinä syntyviä naarmuja.

Tiedot

Tilapäisesti loppu

69,90 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

Vaahdotin levittää pesuaineen pestävän kohteen pinnalle vaahdoksi. Vaahto kuivuu hitaasti ja näin myös vaikutusaika on pitkä jolloin lika irtoaa paremmin. Näin helpotat huomattavasti likaisen auton esipesua ja ehkäiset naarmujen syntymistä käsinpesussa. Mikäli taas auto on vain hieman likainen, saattaa pelkkä vaahdotuspesu riittää puhtaanapitoon! Laadukkaat komponentit takaavat pitkän käyttöiän. Maksimi työskentelypaine 180 Bar ja maksimi veden lämpötila 60 astetta. Säädettävä viuhkan koko sekä pesuaineen annostelu.

 

Pesuaineeksi suosittelemme Autobrite Magifoam vaahdotinpesuainetta


Foam Lancen mukana toimitetaan pesurikohtainen liitin! Muista valita haluamasi liitin tuoteoptioista! Ilmoita myös lisätiedot kenttään painepesurisi merkki ja malli joten varmistamme liittimen sopivuuden

- Sthil painepesureihin sopii Nilfisk:n adapterilla (Nilfisk/Kew/Alto tai Nilfisk Quick Release) varustettu vaahdotin.
- Clen painepesureihin sopii Bosch:n tai Kränzlen M22 adapterilla varustettu vaahdotin.
- Parkiside painepesuriin sopii Lavor:n adapterilla varustettu vaahdotin.

Jos et ole varma, ota yhteys myyntiin. Ilmoita mahdollisimman tarkat tiedot painepesuristasi (merkki, malli, teho, veden tuotto)