Uusi K-Sport STANDARD Takajarrusarja VOLVO XC60 MK1 08~17 Näytä suurempana

K-Sport STANDARD Takajarrusarja VOLVO XC60 MK1 08~17

Paranna autosi jarrutustehoa ja ulkonäköä K-Sport jarrusarjalla. K-Sport jarrusarjat ovat bolt-on settejä, jolla uudistat kerralla autosi jarruosat tehokkaammaksi. 

Sarjat suunnitellaan automallikohtaisiksi helpon asennuksen takaamiseksi ja niitä on saatavilla useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja. Sarjaan kuuluvat jarrusatulat, jarrupalat, jarruletkut sekä jarrulevyt. Etu- ja takapään sarjat myydään omina tuotteinaan. Käytä tuotesuodatinta etsiäksesi autoosi sopivat jarrusarjat ja katso tarkemmat tuote- ja soveltuvuustiedot tuotekortilta.

Tiedot

Varmista toimitusaika

3 109,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

OEM käsijarrun soveltuvuusYhteensopiva sähköiselle käsijarrulle (varmista myynnistä)
Jarrujen tyyppiTakajarrut
Pulttijako5 X 108
MerkkiVOLVO
MalliXC60 MK1 08~17

Tiedot

K-Sport jarrusarjoilla korvaat autosi alkuperäiset jarrut ja parannat jarrutustehoa sekä ulkonäköä. Osat ovat valmistettu huippuluokan materiaaleista ja ne ovat automallikohtaisia, joten asennus onnistuu helposti perustyökaluilla. Jarrusarjoja ovat Standard ja Hollow, jotka eroavat toisistaan jarrusatulan osalta. Perusvärien lisäksi jarrusarjat on mahdollista tilata juuri haluamallasi värillä. Myös jarrulevyn keskiön custom väritys on mahdollista.

Jarrusarjat myydään omina tuotteinaan etu- ja taka-akselille. Ostaessasi esim. k-sport etujarrusarjan, saat jarrulevyt, jarrusatulat ja jarrupalat ja letkut etupäähän molemmille puolille. Vastaavasti takapään setit ovat omana tuotteenaan. K-Sport jarrusarjat on suunniteltu niin, että optimaalinen jarrubalanssi saavutetaan valitsemalla eteen ja taakse sama levykoko. Valmistajan ilmoittama jarrujen suhde on tällöin 7:3.

Saatavilla olevat kokovaihtoehdot vaihtelevat automallikohtaisesti, eikä jokaiseen automalliin ole välttämättä saatavilla kaikkia eri kokovaihtoehtoja. Näet saatavilla olevat koot valitsemalla kyseessä olevaan automalliin tarkoitetun tuotteen ja klikkaamalla kokovaihtoehdot vetovalikosta ”ostoskoriin” -painikkeen yläpuolelta. Mikäli autoosi ei löydy listattuna haluamaasi jarrukokoa, kannattaa varmistaa saatavuus myynnistä. Jotkin tuotteet hinnoitellaan tapauskohtaisesti eivätkä ne siksi ole listattuna kaupassa.

Joitain automalleja on saatavilla useilla eri pulttijaoilla. Varmista tuotekortilta ”Lisätiedot” kohdasta että tuotteen pulttijako vastaa autossasi olevaa. Takajarrujen osalta OEM käsijarrun soveltuvuus on ilmoitettu tuotekortilla lisätiedoissa, mutta suosittelemme varmistamaan myynnistä ennen tilaamista. Ota myös aina ensin yhteys myyntiimme, mikäli epäilet jarrusarjasi soveltuvuutta autoosi tai sinulla on muuta kysyttävää tilaukseen liittyen. Tuotteet ovat tarkoitettu 2WD autoihin, ellei tuoteotsikossa ole erikseen mainittu nelivetomallia. Myös hybridi/sähköauto soveltuvuus tulee varmistaa myynnistä erikseen ellei tuoteotsikossa ole mainintaa.

Tuotekuva/kuvat ovat esimerkkikuvia.

K-Sport STANDARD jarrusarjat:

Yksiosainen takoalumiinista valmistettu standard jarrusatula on kestävä ja ruostumaton. Jarrusatulat ovat saatavilla eri perusväreinä, joita ovat oranssi, musta, keltainen, punainen ja anodisoitu musta. Lisähintaan saatavilla myös omalla värillä tai kiillotettuna (kysy myynnistä). Jarrupaloja on saatavilla street, sport ja race -tyyppisiä käyttötarkoituksesta riippuen. Oletuksena street jarrupalat.

Jarrulevyt ovat rakenteeltaan kaksiosaiset. Keskiö on valmistettu alumiinista painon minimoimiseksi. Jarrulevyjä on saatavilla sekä kiinteänä että kelluvana. Suosittelemme kelluvalla keskiöllä varustettua jarrua vaativaan ratakäyttöön. Jarrulevyt toimitetaan oletuksena rei’itettynä, mutta asiakkaan valitessa myös uritettuna.

Lisätietoja kokovaihtoehdoista:

Standard 286mm x 26mm: Vannekoko vähintään 15”. Etujarrussa 4-mäntäinen satula. Takajarrussa 2-mäntäinen satula

Standard 304mm x 28mm: Vannekoko vähintään 16”. Etujarrussa 4-mäntäinen satula. Takajarrussa 2-mäntäinen satula.

Standard 330mm x 32mm: Vannekoko vähintään 17”. Etujarrussa 6-mäntäinen satula tai 8-mäntäinen sport satula ilman pölysuojaa. Takajarrussa 4-mäntäinen satula.

Standard 356mm x 32mm: Vannekoko vähintään 18”. Etujarrussa 6-mäntäinen satula tai 8-mäntäinen sport satula ilman pölysuojaa. Takajarrussa 4-mäntäinen satula.

Standard 380mm x 32mm: Vannekoko vähintään 19”. Etujarrussa 8-mäntäinen satula. Takajarrussa 6-mäntäinen satula.

Standard 400mm x 36mm: Vannekoko vähintään 20”. Etujarrussa 8-mäntäinen satula. Takajarrussa 8-mäntäinen satula.

Standard 421mm x 36mm: Vannekoko vähintään 21”. Etujarrussa 8-mäntäinen satula. Takajarrussa 8-mäntäinen satula.

Standard 444mm x 36mm: Vannekoko vähintään 22”. Etujarrussa 12-mäntäinen satula. Takajarrua ei saatavilla tällä levykoolla.

Standard 330x32 ja 356x32 SPORT jarrusarjat ovat 8-mäntäisillä satuloilla ilman pölysuojaa.

Vannekoko on valmistajan ilmoittama minimihalkaisija kyseiselle jarrukoolle. Huomioithan että joissain tapauksissa vanteen offset ja puolien malli saattavat aiheuttaa sopivuusongelman, vaikka halkaisija onkin riittävä. Myynnistä saat tarvittaessa tarkemmat jarrujen mittatiedot.

Tilauksen yhteydessä voit ilmoittaa haluamasi värin ja muut mahdolliset tiedot ”jätä viesti” -kenttään kassalla ennen maksuun siirtymistä. Ole yhteydessä myyntiimme ennen tilausta, mikäli aiot tilata jarrusatulat perusväreistä poikkeavalla värillä, jarrupalat muuna kuin street vaihtoehtona tai jarrulevyt uritettuna.