Uusi K-Sport HOLLOW Takajarrusarja VOLVO 850 TURBO FWD 91~97 Näytä suurempana

K-Sport HOLLOW Takajarrusarja VOLVO 850 TURBO FWD 91~97

Paranna autosi jarrutustehoa ja ulkonäköä K-Sport jarrusarjalla. K-Sport jarrusarjat ovat bolt-on settejä, jolla uudistat kerralla autosi jarruosat tehokkaammaksi. 

Sarjat suunnitellaan automallikohtaisiksi helpon asennuksen takaamiseksi ja niitä on saatavilla useita eri väri- ja kokovaihtoehtoja. Sarjaan kuuluvat jarrusatulat, jarrupalat, jarruletkut sekä jarrulevyt. Etu- ja takapään sarjat myydään omina tuotteinaan. Käytä tuotesuodatinta etsiäksesi autoosi sopivat jarrusarjat ja katso tarkemmat tuote- ja soveltuvuustiedot tuotekortilta.

Tiedot

Varmista toimitusaika

2 000,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

OEM käsijarrun soveltuvuusKyllä (varmista myynnistä)
Jarrujen tyyppiTakajarrut
Pulttijako5 X 108
MerkkiVOLVO
Malli850 TURBO FWD 91~97

Tiedot

K-Sport jarrusarjoilla korvaat autosi alkuperäiset jarrut ja parannat jarrutustehoa sekä ulkonäköä. Osat ovat valmistettu huippuluokan materiaaleista ja ne ovat automallikohtaisia, joten asennus onnistuu helposti perustyökaluilla. Jarrusarjoja ovat Standard ja Hollow, jotka eroavat toisistaan jarrusatulan osalta.

Jarrusarjat myydään omina tuotteinaan etu- ja taka-akselille. Ostaessasi esim. etupään jarrusetin, saat jarrulevyt, jarrusatulat ja jarrupalat etupäähän molemmille puolille. Vastaavasti takapään setit ovat omana tuotteenaan. K-Sport jarrusarjat on suunniteltu niin, että optimaalinen jarrubalanssi saavutetaan valitsemalla eteen ja taakse sama levykoko. Valmistajan ilmoittama jarrujen suhde on tällöin 7:3.

Saatavilla olevat kokovaihtoehdot vaihtelevat automallikohtaisesti, eikä jokaiseen automalliin ole välttämättä saatavilla kaikkia eri kokovaihtoehtoja. Näet saatavilla olevat koot valitsemalla kyseessä olevaan automalliin tarkoitetun tuotteen ja klikkaamalla kokovaihtoehdot vetovalikosta ”ostoskoriin” -painikkeen yläpuolelta. Mikäli autoosi ei löydy listattuna haluamaasi jarrukokoa, kannattaa varmistaa saatavuus myynnistä. Jotkin tuotteet hinnoitellaan tapauskohtaisesti eivätkä ne siksi ole listattuna kaupassa.

Joitain automalleja on saatavilla useilla eri pulttijaoilla. Varmista tuotekortilta ”Lisätiedot” kohdasta että tuotteen pulttijako vastaa autossasi olevaa. Takajarrujen osalta OEM käsijarrun soveltuvuus on ilmoitettu tuotekortilla lisätiedoissa, mutta suosittelemme varmistamaan myynnistä ennen tilaamista. Ota myös aina ensin yhteys myyntiimme, mikäli epäilet jarrusarjasi soveltuvuutta autoosi tai sinulla on muuta kysyttävää tilaukseen liittyen. Tuotteet ovat tarkoitettu 2WD autoihin, ellei tuoteotsikossa ole erikseen mainittu nelivetomallia. Myös hybridi/sähköauto soveltuvuus tulee varmistaa myynnistä erikseen ellei tuoteotsikossa ole mainintaa.

Tuotekuva/kuvat ovat esimerkkikuvia.

K-Sport HOLLOW jarrusarjat:

Uutuussarja K-Sportilta! Tyylikäs hollow muotoilu on suunniteltu jarrusatulan painon minimoimiseksi sekä jäähdytyksen maksimoimiseksi.

Hollow 286x26mm Etujarru: 4-mäntäinen satula. Takajarru: Ei saatavilla. Vannekoko vähintään 15"

Hollow 304x28mm Etujarru: 4-mäntäinen satula. Takajarru: Ei saatavilla. Vannekoko vähintään 16"

Hollow 330x32mm Etujarru: 6-mäntäinen satula. Takajarru: 4-mäntäinen satula. Vannekoko vähintään 17"

Hollow 356x32mm Etujarru: 6-mäntäinen satula. Takajarru: 4-mäntäinen satula. Vannekoko vähintään 18"

Hollow 380x32mm Etujarru: 8-mäntäinen satula. Takajarru: 6-mäntäinen satula. Vannekoko vähintään 19"

Hollow 400x36mm Etujarru: 8-mäntäinen satula. Takajarru: 8-mäntäinen satula. Vannekoko vähintään 20"

Hollow 421x36mm Etujarru: 8-mäntäinen satula. Takajarru: 8-mäntäinen satula. Vannekoko vähintään 21"

Vannekoko on valmistajan ilmoittama minimihalkaisija kyseiselle jarrukoolle. Huomioithan että joissain tapauksissa vanteen offset ja puolien malli saattavat aiheuttaa sopivuusongelman, vaikka halkaisija onkin riittävä. Myynnistä saat tarvittaessa tarkemmat jarrujen mittatiedot.

Tilauksen yhteydessä voit ilmoittaa haluamasi värin ja muut mahdolliset tiedot ”jätä viesti” -kenttään kassalla ennen maksuun siirtymistä. Ole yhteydessä myyntiimme ennen tilausta, mikäli aiot tilata jarrusatulat perusväreistä poikkeavalla värillä, jarrupalat muuna kuin street vaihtoehtona tai jarrulevyt uritettuna.