PLX MultiGauge & SM-AFR Gen4 laajakaista seosmittari älypuhelin -adapterilla

PLX MultiGauge & SM-AFR combopaketti, laajakaistalambda älypuhelinadapterilla.

MultiGauge adapterilla yhdistät seosmittarin helposti älypuhelimeesi (Apple tai Android) bluetooth 4.2 yhteydellä.

Näyttävä ja kustomoitava sovellus on kätevä tapa seurata mittaritietoja suoraan älypuhelimastasi, mikäli haluat välttää kiinteitä mittariasennuksia.

Tiedot

Tilapäisesti loppu

Lisävarusteet tai vaihtoehtoiset tuotteet

239,00 € sis. alv

-56,00 €

295,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

Tuotetta on runsaasti omassa varastossamme heti toimitettavissa. Takuulla nopea ilmainen toimitus!

 

Jos voisit valita vain yhden lisämittarin autoosi, mikä se olisi? Ehdottomasti PLX laajakaistalambda! Nyt saat sen myös ilman varsinaista mittaria, jolloin voit käyttää älypuhelintasi tai muuta vastaavaa Apple/Android laitetta näyttönä ja saat myös muita ominaisuuksia käyttöösi PLX sovelluksella. Sama tuttu SM-AFR ohjainlaite ja Bosch LSU 4.9 anturi, kuin perinteisessä DM-6 Gen4 seosmittari combopaketissakin, mutta mukana tulee MultiGauge adapteri langatonta yhteyttä varten. Mikäli haluat myöhemmin myös perinteisen DM-6 kosketusnäytön, on se mahdollista ostaa erikseen. DM6 näytön voit liittää joko älypuhelinadapterin tilalle tai yhdessä sen kanssa.

 

Oikean polttoaine/ilma -seoksen saavuttaminen on yksi tärkeimpiä perusedellytyksiä korkean moottoritehon ja moottorin luotettavan toiminnan mahdollistamiseksi. PLX laajakaista on ehdoton hankinta silloin, kun haluat välttää ylimääräiset vauriot ja saavuttaa maksimaaliset teholukemat. Väärä seos aiheuttaa vaurioitumisriskin eikä myöskään tuota optimaalista tehoa. Toimivan kokoonpanon aikaansaaminen on kuin veitsenterällä, mutta kunnon työkaluilla pääset haluttuihin tuloksiin.

 

PLX Gen4 laajakaista lambda on täydellinen työkalu moottorin oikean seossuhteen tarkkailuun, niin ajon aikana kuin moottoria säätäessä. Ammattimainen laite tarjoaa luotettavat mittaustulokset ja pitkän käyttöiän.

 

Mitä eroa edeltäjään?

Gen4 on nopeampi, tarkempi, kestävämpi ja käyttää vähemmän virtaa kuin edeltäjänsä. Gen3 versioon vertailtaessa parannusta on tullut seuraavilla osa-alueilla

 • Tarkempi mittaustulos
 • Lyhyempi vasteaika (= nopeampi reagointi)
 • Matalampi virrankulutus
 • Mittari saavuttaa toimintavalmiuden nopeammin (lyhyempi lämmitysaika)
 • Entistä pitkäikäisempi LSU 4.9 sensori
 • Säilyttää tarkkuutensa
 • Vähemmän herkkä likaantumiselle

 

Miksi PLX on yksi markkinoiden suosituimmista laajakaistamittareista?

 • Automaattikalibrointi, kytke vain virrat päälle kerta toisensa jälkeen, ei turhia säätöjä tai murheita.
 • Soft start toiminto, pidentää anturin käyttöikää huomattavasti.
 • Mittaustarkkuus, PLX:ää käyttävät monet alan ammattilaiset vaativissakin säätötöissä, nopea reagointi
 • Myös kapeakaista-lähtö, voit korvata autosi alkuperäislambdankin PLX:llä
 • Monikäyttöisyys, PLX käy myös muille polttoaineille kuten etanoli, maakaasu, metanoli, ym.
 • Laadukas BOSCH laajakaista-anturi kuuluu pakettiin valmiiksi PLX liittimin, ei ylimääräisiä kytkentähommia

 

SM-AFR ohjainlaite:

Tähänkin tuotteeseen sisältyy tuttu PLX laajakaista controlleri (SM-AFR), joka toimii useiden eri polttoaineiden kanssa, kuten bensa, etanoli, metanoli, RE85 ja myös maakaasu (CNG, LPG). Laitteessa on myös analogia ulostulo, jota voit käyttää esimerkiksi moottorinohjaukseen tai dataloggaukseen. Kapeakaista ulostuloa voit käyttää esimerkiksi korvaamaan auton alkuperäisen lambdan. Ulostulot kapeakaista 0-1V ja laajakaista 0-5V.

 

Näyttö ja laajennettavuus:

Tämän tuotteen mukana ei tule oletuksena PLX kosketusnäyttöä vaan Apple/Android laitteesi toimii näyttönä. Näyttävä ja kustomoitava sovellus on kätevä tapa seurata mittaritietoja suoraan älypuhelimestasi, mikäli haluat välttää kiinteitä mittariasennuksia. Mikäli haluat myöhemmin myös perinteisen DM-6 kosketusnäytön, on se mahdollista ostaa erikseen. DM6 näytön voit liittää joko älypuhelinadapterin tilalle tai yhdessä sen kanssa. Myös tämä tuote on laajennettavissa eri anturiarvojen tarkkailuun ja siihen onkin liitettävissä jopa 16 muuta sensoria lambdan ohella. Lisäosilla laajennettavissa näyttämään muun muassa ahtopaine-, egt- (pakolämpö), öljynpaine-, öljynlämpö- ja vedenlämpöarvoja.

 

Lambda-anturi:

Myös tämä PLX laajakaista käyttää viimeisintä teknologiaa edustavaa aitoa Bosch LSU 4.9 laajakaista-anturia, joka on paitsi tarkka ja nopea reagoimaan, myös käytössä pitkäikäinen. Huomattavasti aiempaa LSU 4.2 anturia nopeampi ja tarkempi oikea säätäjän apuväline. Myös PLX:n käyttämä älykäs soft start -toiminto pidentää huomattavasti anturin käyttöikää. Intelligent health monitoring technology (IntelliHealthTM) -ominaisuuden avulla voit tarkistaa anturin käyttöiän.

 

Kalibrointi:

Täysin automaattinen kalibrointi. Kytke vain virrat päälle ja voit olla aina varma, että mittarisi näyttää oikeita lukemia. Ei turhia säätöjä tai murheita ja aina luotettavat tulokset.

 

Kytkentä:

Asennus on helppoa ja liitännät toteutettu helposti liittimin. Ei ylimääräisiä kytkentähommia ja varma hyvä asennus. Huomioithan kuitenkin oikean napaisuuden virransyöttöä kytkettäessä (plus ja miinus navat oikein päin). Virransyöttö oltava niin, että se ei pääse hyppimään pois päältä käytön aikana.

 

Langaton yhdistettävyys:

Tässä tuotteessa tulee mukana myös MultiGauge -adapteri, jolla liität älypuhelimesi tai muun vastaavan Apple/Android -laitteen seosmittariin käyttäen bluetooth 4.2 yhteyttä. Näyttävä ja kustomoitava sovellus on näppärä työkalu mittarien tarkkailuun. PLX on myös ilmoittanut, että myöhemmin julkaisun jälkeen on tulossa myös dataloggaus ominaisuus (tarkempaa aikataulua ei ole ilmoitettu).

 

Toimitussisältö:

Paketin mukana saat kaiken tarvittavan, jotta saat seostiedot käytettäväksi älypuhelimellasi. SM-AFR ohjainlaite, Bosch LSU4.9 anturi, MultiGauge -adapteri ja johtosarjat kytkentään.

 

Asennusosat:

Meiltä saat erikseen ostettua myös RST lambda mutterin, jolla liität lambda anturin pakoputkeen mikäli alkuperäinen kapeakaista anturi jätetään paikalleen tai jos olet tekemässä kokonaan uutta pakoputkistoa. Meiltä ostetun holkin materiaali on ruostumaton teräs, joten voit hitsata sen niin RST kuin normaaliin “mustaan” putkistoon. M18x1.5 kierre lambdasensoria varten.

Lisätarvikkeet