PLX DM-6 Gen4 laajakaista seosmittari

PLX DM-6 & SM-AFR combopaketti, laajakaistalambda seosmittarilla ja kosketusnäytöllä.

Tuttu ja kätevä kosketusnäyttöohjaus!

OLED -kosketusnäyttö johon voit halutessasi liittää myös 16 muuta anturia lambdan lisäksi. Näyttö mahtuu erittäin pieneen tilaan. Asennussyvyys vain 18mm ja halkaisija 52mm.

Tiedot

Tilapäisesti loppu

Lisävarusteet tai vaihtoehtoiset tuotteet

260,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

PLX Laajakaista

Jos voisit valita vain yhden lisämittarin autoosi, mikä se olisi? Ehdottomasti PLX laajakaistalambda!

Oikean polttoaine/ilma -seoksen saavuttaminen on yksi tärkeimpiä perusedellytyksiä korkean moottoritehon ja moottorin luotettavan toiminnan mahdollistamiseksi. PLX laajakaista on ehdoton hankinta silloin, kun haluat välttää ylimääräiset vauriot ja saavuttaa maksimaaliset teholukemat. Väärä seos aiheuttaa vaurioitumisriskin eikä myöskään tuota optimaalista tehoa. Toimivan kokoonpanon aikaansaaminen on kuin veitsenterällä, mutta kunnon työkaluilla pääset haluttuihin tuloksiin.

 

PLX DM-6 SM-AFR Gen4 laajakaista lambda combopaketti on täydellinen työkalu moottorin oikean seossuhteen tarkkailuun, niin ajon aikana kuin moottoria säätäessä. Ammattimainen laite tarjoaa luotettavat mittaustulokset ja pitkän käyttöiän.

 

Mitä eroa edeltäjään?

Gen4 on nopeampi, tarkempi, kestävämpi ja käyttää vähemmän virtaa kuin edeltäjänsä. Gen3 versioon vertailtaessa parannusta on tullut seuraavilla osa-alueilla

 • Tarkempi mittaustulos
 • Lyhyempi vasteaika (= nopeampi reagointi)
 • Matalampi virrankulutus
 • Mittari saavuttaa toimintavalmiuden nopeammin (lyhyempi lämmitysaika)
 • Entistä pitkäikäisempi LSU 4.9 sensori
 • Säilyttää tarkkuutensa
 • Vähemmän herkkä likaantumiselle

 

Miksi PLX on yksi markkinoiden suosituimmista laajakaistamittareista?

 • Automaattikalibrointi, kytke vain virrat päälle kerta toisensa jälkeen, ei turhia säätöjä tai murheita.
 • Soft start toiminto, pidentää anturin käyttöikää huomattavasti.
 • Mittaustarkkuus, PLX:ää käyttävät monet alan ammattilaiset vaativissakin säätötöissä, nopea reagointi
 • Myös kapeakaista-lähtö, voit korvata autosi alkuperäislambdankin PLX:llä
 • Monikäyttöisyys, PLX käy myös muille polttoaineille kuten etanoli, maakaasu, metanoli, ym.
 • Laadukas BOSCH laajakaista-anturi kuuluu pakettiin valmiiksi PLX liittimin, ei ylimääräisiä kytkentähommia

 

SM-AFR ohjainlaite:

PLX laajakaista controlleri (SM-AFR) toimii useiden eri polttoaineiden kanssa, kuten bensa, etanoli, metanoli, RE85 ja myös maakaasu (CNG, LPG). Laitteessa on myös analogia ulostulo, jota voit käyttää esimerkiksi moottorinohjaukseen tai dataloggaukseen. Kapeakaista ulostuloa voit käyttää esimerkiksi korvaamaan auton alkuperäisen lambdan. Ulostulot kapeakaista 0-1V ja laajakaista 0-5V.

 

Näyttö ja laajennettavuus:

Tyylikkään näköinen patentoitu DM-6 Multi-Gauge kosketusnäyttö käyttää OLED tekniikkaa ja on kompaktin kokoinen. Näyttää lukeman sekä digitaalisena numeroarvona, että havainnollisena led palkkina. Standardi 52mm halkaisija ja vain 18mm asennussyvyys. Samaa näyttöä voi käyttää myös muiden anturiarvojen tarkkailuun ja siihen onkin liitettävissä jopa 16 muuta sensoria lambdan ohella. Lisäosilla laajennettavissa näyttämään muun muassa ahtopaine-, egt- (pakolämpö), öljynpaine-, öljynlämpö- ja vedenlämpöarvoja. Et siis välttämättä tarvitse lukuisia eri näyttöjä, jolloin sinulla on mahdollisuus pitää sisustan tyyli yksinkertaisena ja siistinä.

 

Lambda-anturi:

PLX DM-6 Gen4 seosmittari käyttää viimeisintä teknologiaa edustavaa aitoa Bosch LSU 4.9 laajakaista-anturia, joka on paitsi tarkka ja nopea reagoimaan, myös käytössä pitkäikäinen. Huomattavasti aiempaa LSU 4.2 anturia nopeampi ja tarkempi oikea säätäjän apuväline. Myös PLX:n käyttämä älykäs soft start -toiminto pidentää huomattavasti anturin käyttöikää. Intelligent health monitoring technology (IntelliHealthTM) -ominaisuuden avulla voit tarkistaa anturin käyttöiän kätevästi mittarin näytöltä.

 

Kalibrointi:

Täysin automaattinen kalibrointi. Kytke vain virrat päälle ja voit olla aina varma, että mittarisi näyttää oikeita lukemia. Ei turhia säätöjä tai murheita ja aina luotettavat tulokset.

 

Kytkentä:

Asennus on helppoa ja liitännät toteutettu helposti liittimin. Ei ylimääräisiä kytkentähommia ja varma hyvä asennus. Huomioithan kuitenkin oikean napaisuuden virransyöttöä kytkettäessä (plus ja miinus navat oikein päin). Virransyöttö oltava niin, että se ei pääse hyppimään pois päältä käytön aikana.

 

Langaton yhdistettävyys:

Huomaathan, että optiona saatavilla myös MultiGauge -adapteri, jolla liität älypuhelimesi tai muun vastaavan Apple/Android -laitteen seosmittariin käyttäen bluetooth 4.2 yhteyttä. Näyttävä ja kustomoitava sovellus on näppärä lisätyökalu mittarien tarkkailuun. PLX on myös ilmoittanut, että myöhemmin julkaisun jälkeen on tulossa myös dataloggaus ominaisuus (tarkempaa aikataulua ei ole ilmoitettu). Mikäli omistat jo Gen4 seosmittarin DM6 kosketusnäytöllä ja haluat laajentaa pakettiisi Multigauge adapterin, on adapteri ostettavissa erikseen omana tuotteenaan.

 

Toimitussisältö:

Paketin mukana saat kaiken tarvittavan seoksen tarkkailuun. DM-6 kosketusnäyttö, SM-AFR ohjainlaite, Bosch LSU4.9 anturi ja johtosarjat kytkentään.

 

Asennusosat:

Meiltä saat erikseen ostettua myös RST lambda mutterin, jolla liität lambda anturin pakoputkeen mikäli alkuperäinen kapeakaista anturi jätetään paikalleen tai jos olet tekemässä kokonaan uutta pakoputkistoa. Meiltä ostetun holkin materiaali on ruostumaton teräs, joten voit hitsata sen niin RST kuin normaaliin “mustaan” putkistoon. M18x1.5 kierre lambdasensoria varten.

 

Lisätarvikkeet