Air Lift 3S 1/4" Näytä suurempana

Air Lift 3S ilma-alustan ohjaus

Air Lift Performance UUTUUS!

Nykyaikainen manuaalinen ilma-alustan ohjausjärjestelmä, jossa puhelimesi toimii ohjainkapulana. Sinun tarvitsee vain ladata Airlift sovellus puhelimeesi ja saat yhteyden tähän venttiiliin ilman muita lisälaitteita. Valitsethan tarkoitukseesi sopivan version "Valitse ohjain" -kohdasta jos haluat lisäksi myös perinteisen ohjainkapulan. Takuu 2 vuotta.

Tiedot

Toimitusaika 7-14 pv

929,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

Air Lift performance uutuus! 3S on edullisin vaihtoehto Air Lift ohjausjärjestelmistä.

 

3S sarjaan ei kuulu korkeus- tai paineantureita. Ilmajousien täyttö ja tyhjennys hoidetaan aina manuaalisesti. Tyylikäs ja kompakti Air Lift design.

Tätä venttiiliä pystyt ohjaamaan älypuhelimellasi ilman muita lisälaitteita. Jos kuitenkin koet että pelkkä älypuhelin ei riitä ja haluat yhdistää tähän venttiiliin myös perinteisemmän ohjainkapulan, niin tämä on yhteensopiva Airlift APV2 ja ALP3 ohjaimien kanssa. Myös perinteinen switchbox tyylinen ratkaisu onnistuu. 

 

Valittavanasi on neljä erilaista versiota:

1. Puhelin applikaatio ("App only") -versiossa puhelimesi tai muu vastaava laite toimii ohjaimena bluetooth yhteyttä käyttäen. Voit asettaa kolme esivalintaa jousien täyttöön tai tyhjennykseen. Esivalinnat perustuvat venttiilien aukioloajan säätöön.

2. APV2 ohjain

3. ALP3 ohjain

4. Switchbox valinnalla saat venttiilin lisäksi johtosarjan johon voit kytkeä minkä tahansa perinteisen switchboxin (switchbox hankittava erikseen).

 

Venttiilipaketissa on 5kpl 1/8" NPT portteja paineantureita varten (anturit hankittava erikseen). Porteista on mahdollisuus seurata painetta etu- ja takapään tolpista sekä tankista.