Ilmajousi BC Racing alustaan Bags By OCD

Muunna BC Racing alustasi ilma-alustaksi!

BAGS by OCD ilmajouset ovat suunniteltu BC Racing coilover alustasarjaan perinteisten jousien korvaajaksi.

Paljevaihtoehtoja on erilaisia riippuen alustamallista ja asennuskohteesta. Katso tuotetiedoista tarkemmat ohjeet oikeanlaisen paljetyypin valintaan.

Hinnat ovat kappalehintoja!

Tiedot

Varastossa, toimitusaika 1-2 pv

220,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

Tiesitkö että suuri osa BC Racing alustoista on muutettavissa ilma-alustaksi siihen tarkoitetuilla BAGS by OCD ilmajousilla.

 

Mikäli siis omistat tai olet aikeissa hankkia BC Racing alustasarjan ja haluat muuntaa sen heti tai myöhemmin ilma-alustaksi, olet oikeassa paikassa! BAGS by OCD ilmajouset ovat suunniteltu yhteensopivaksi BC Racing coilover alustasarjoihin. Autamme mielellämme oikeanlaisen tuotteen valinnassa, mutta ilmajouset on myös helppo valita itse tarpeen ja alustatyypin mukaan.

HUOM! Ilmajousia ei välttämättä ole mahdollista asentaa kaikkiin automalleihin korin/pyöräntuennan asettamien tilarajoitteiden vuoksi tai alustan rakenteen vuoksi. Suorita huolelliset mittaukset ja ota tarvittaessa yhteys myyntiimme!

Autot joissa on takana iskunvaimennin ja jousi erillään on usein tarjolla automallikohtainen ratkaisu. Tutustu mallikohtaisiin OCD ilma-alusta tuotteisiin verkkokaupastamme, tai kysy myynnistä jos sopivaa tuotetta ei löydy.

 

Paljetyypin valinta:

Suoraan BC alustaan sopivia BAGS by OCD ilmajousia on olemassa neljä mitoiltaan erilaista paljetyyppiä (Slim, Small, Regular ja Large). Oikeanlaisen palkeen valintaan vaikuttaa kohdeauton pyöränkotelon/pyöräntuennan asettamat rajat. Mittaa huolellisesti ilmajousen/palkeen vaatima tila asennuskohteessa ja valitse sen perusteella sopivin paljetyyppi. 

 

Selaamalla tuotekuvia näet numeroa vastaavat paljetyypit.

1. Slim (halkaisija 112mm, korkeus 180mm)

2. Small (halkaisija 125mm, korkeus 170mm)

3. Regular (halkaisija 120mm, korkeus 190mm)

4. Large (halkaisija 142mm, korkeus 160mm)

 

Kaikissa ilmajousissa on 1/8" paineilmalähtö ilmapalkeen alaosassa. Slim ja Small palkeissa lähtö osoittaa sivusuuntaan, Regular ja Large palkeissa suoraan alaspäin (katso tuotekuvat).

Sopivia paineilmaliittimiä löydät verkkokaupastamme https://www.jmtuonti.fi/6210-liittimet-ja-sovitteet

 

Vaimentimen runko:

Ilmajousi kiinnittyy alaosastaan vaimentimen rungon kierteille jousen alalautasen tapaan. Vaimentimen rungon halkaisija on pääsääntöisesti BR alustassa 53mm ja V1 alustassa 50mm, mutta tämä on syytä varmistaa mittaamalla vaimentimen rungon halkaisija. Mittaus tapahtuu vaimentimen rungosta kierreosan päältä (katso kuva). Epäselvissä tapauksissa ota yhteys myyntiin ennen tilaamista. Mikäli olet vasta hankkimassa BC Racing alustasarjaa, tutustu BC Racing valikoimaamme ja katso autoosi saatavilla olevat mallit.

 

Vaimentimen männänvarsi:

Ilmajousi tiivistyy yläosastaan vaimentimen männänvarteen. BC alustoja on erikokoisilla männänvarsilla, eikä kokoa voi suoraan päätellä alustatyypistä, vaan se vaihtelee automallikohtaisesti. Varmin tapa on mitata männänvarren halkaisija kierteen päältä (M10, M12 tai M14). Katso tuotekuvista ohjekuva mittausten suorittamiseen. Mikäli olet vasta tilaamassa BC alustaa, ota yhteys myyntiimme.

 

Ilma alustan lisäksi tarvitset myös ohjausjärjestelmän. Voit tutustua vaihtoehtoihin verkkokaupassamme https://www.jmtuonti.fi/6198-ohjaus

Mikäli ilma-alustojen ja erilaisten ohjausjärjestelmien toimintaperiaatteet eivät vielä ole tuttuja, suosittelemme lukemaan ostajan oppaamme: https://www.jmtuonti.fi/Blogi/uutinen/18-ilma-alustan-ostajan-opas.html