BAGS Single Bellow for BC Racing Näytä suurempana

Single Bellow ilmajousi BC Racing alustasarjaan - OCD BAGS

BAGS by OCD ilmajouset ovat suunniteltu BC Racing coilover alustasarjaan rautajousten korvaajaksi!

Tarkemmat ohjeet oikeanlaisen ilmajousen valintaan tuotekuvauksessa. Voit myös ottaa yhteyttä myyntiimme: Kerro mahdollisimman tarkasti autosi merkki ja malli sekä BC racing alustan malli (V1 tai BR).

Hinnat ovat kappalehintoja!

Tiedot

Varastossa, toimitusaika 1-2 pv

220,00 € sis. alv

Lisätiedot

Korkeus täytenä240mm
Korkeus tyhjänä90mm
Paineilmaliitäntä1/4" NPT
Max halkaisija142mm

Tiedot

Mikäli etsit edullista mallikohtaista ilma-alustaa autoosi, tai omistat jo BC Racing coilover alustasarjan ja haluat vaihtaa rautajouset ilmajousiin, olet oikeassa paikassa! BAGS by OCD ilmajouset ovat suunniteltu yhteensopivaksi BC Racing coilover alustasarjoihin. Autamme mielellämme oikeanlaisen ilmajousi-rakennussarjan valinnassa. Kysy rohkeasti!

 

Paljetyypin valinta:

BAGS by OCD ilmajousia on valittavissa kolme mitoiltaan erilaista paljetyyppiä (Single Bellow, Slim Double Bellow tai Sleeve). Oikeanlaisen palkeen valintaan vaikuttaa kohdeauton pyöränkotelon/pyöräntuennan asettamat rajat. Kunkin ilmajousen tuotekortilla on annettu mittatiedot kyseiselle paljetyypille. Mittaa huolellisesti ilmajousen/palkeen vaatima tila asennuskohteessa ja valitse sen perusteella sopivin paljetyyppi.

Single Bellow palje on levein, mutta kantavuudeltaan paras paljetyyppi.

HUOM! Ilmajousia ei välttämättä ole mahdollista asentaa kaikkiin automalleihin korin/pyöräntuennan asettamien tilarajoitteiden vuoksi. Suorita huolelliset mittaukset ja ota tarvittaessa yhteys myyntiimme!

 

Vaimentimen runko:

Vaimentimen rungon halkaisija on BR alustassa 53mm ja V1 alustassa 50mm. Valitse siis kumpaan alustaan palkeet ovat tulossa. Mikäli olet vasta hankkimassa BC Racing alustasarjaa, tutustu BC Racing valikoimaamme ja katso autoosi saatavilla olevat mallit.

 

Vaimentimen männänvarsi:

Männänvarren kokoa ei suoraan voi päätellä alustatyypistä, vaan se vaihtelee automallikohtaisesti. Varmin tapa on mitata männänvarren halkaisija (M10, M12 tai M14). Voit myös varmistaa asian myynnistämme. Kerro yhteydenotossa autosi merkki ja malli sekä BC alustasarjan malli (V1 tai BR). Mikäli olet vasta hankkimassa BC Racing alustasarjaa, tutustu BC Racing valikoimaamme ja katso autoosi saatavilla olevat mallit.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: