US-Series Näytä suurempana

K-Sport koottavat takovanteet

K-Sport koottavat takovanteet - mittatilauksena jokaiseen makuun!

K-Sport takovanteet ovat huippulaadukkaita koottavia vanteita, jotka valmistetaan yksilöityinä asiakkaan haluamilla spekseillä ja väreillä. Etsi haluamasi vannemalli erittäin laajasta valikoimasta ja katso siitä saatavilla olevat halkaisija sekä leveysvaihtoehdot. Vanteet valmistetaan haluamallasi pulttijaolla ja ET:llä sekä värillä tai värien yhdistelmällä.

Tutustu valikoimaan ja hanki uniikit K-Sport vanteet!

Tiedot

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

K-Sport custom forged wheels

K-Sport vanteet nyt saatavilla JM Tuonnilta! Huippulaadukkaat koottavat takovanteet valmistetaan aina yksilöitynä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tutustu laajaan mallivalikoimaan ja katso siitä saatavilla olevat kokovaihtoehdot. K-Sport vanteet valmistetaan haluamallasi pulttijaolla ja ET:llä sekä valitsemallasi värillä/väreillä.

HUOM! Vannegalleriassa olevat värivaihtoehdot ovat vain esimerkkejä! Jokainen vannemalli on saatavilla asiakkaan valitsemalla värillä tai värien yhdistelmällä! Käytössä on yli 20000 värikoodin valikoima Axalta ja ppg värikartoista.

Helpoiten voit tutustua eri mallivaihtoehtoihin vannegalleriassa: https://www.ksportfinland.fi/tuotteet/vanteet

Sopivan vannemallin löydyttyä ota yhteys myyntiimme. Jokainen vannetilaus käydään huolellisesti läpi asiakkaan kanssa jotta yksilöitynä valmistettavat vanteet ovat varmasti mieleiset!