K-Sport ilma-alustasarja MERCEDES BENZ E CLASS W212 4/6/8 CYL (NOT AIR STRUT) 09~16 Näytä suurempana

K-Sport ilma-alustasarja MERCEDES BENZ E CLASS W212 4/6/8 CYL (NOT AIR STRUT) 09~16

AR-ME-09-airsuspension

Mukavuutta ja näyttävyyttä autoon K-Sport ilma-alustalla! Etsitkö alustasarjaa, joka on kestävä, monipuolisesti säädettävä, helposti asennettava ja jossa on takuu sekä varaosapalvelu? K-Sport tarjoaa kaikkea tätä kohtuulliseen hintaan.

Kaikki K-Sport alustat ovat automallikohtaisia, eli kiinnitysten, ilmajousien ja vaimennuksen sekä muun rakenteen osalta suunniteltuja tuoteotsikon mukaiseen automalliin. Mallikohtaisuuden ja hinta/laatusuhteensa vuoksi hyvä vaihtoehto myös varaosaksi rikkoontuneiden alkuperäisten osien tilalle.

Mukaan todistus automallikohtaisesta soveltuvuudesta.

Voit ostaa alustasarjan erikseen tai ohjausjärjestelmän kanssa. Mikäli tarvit neuvoja ohjausjärjestelmän valintaan tai tuotteiden ostamiseen, kysy rohkeasti myynnistämme!

Tiedot

Toimitusaika noin 10 arkipäivää

Lisävarusteet tai vaihtoehtoiset tuotteet

2 400,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

AutomerkkiMERCEDES BENZ
AutomalliE CLASS W212 4/6/8 CYL (NOT AIR STRUT) 09~16

Tiedot

Automallikohtainen K-Sport ilma-alustasarja.

Tämä tuote sisältää ainoastaan automallikohtaisen ilma-alustasarjan, ohjaus on ostettava erikseen.

Ilmajousitus tarvitsee lisäksi ohjausjärjestelmän, johon on olemassa erilaisia vaihtoehtoja:Basic ilma-alustasetti on edullinen vaihtoehto, jossa korkeutta ohjataan manuaalisesti keinukytkimillä. Mikäli haluat Basic ohjausjärjestelmän, valitse tuotteeksi K-Sport Basic ilma-alustasetti johon kuuluu sekä alustasarja, että Basic ohjaus.

Mikäli haluat kauko-ohjauksella ja/tai muistipaikoilla ja automatiikalla varustetun ohjauksen, suosittelemme esimerkiksi Air Lift 3P ohjausta. Löydät muut ohjausjärjestelmät verkkokaupastamme

https://www.jmtuonti.fi/6198-ohjaus 

 

Tuotesisältö:

Mallikohtaiset ilmajouset+säädettävät iskunvaimentimet eteen ja taakse. Mallikohtaisuus tarkoittaa että alustatolpan ylä-ja alakiinnikkeet on suunniteltu suoraan sopivaksi kyseiseen automalliin.

  • 36 asentoinen iskunvaimentimen säätö
  • Helppo bolt-on asennus
  • Ajokorkeus säädettävissä noin 100-150mm automallista riippuen
  • Alustatolpan peruskorkeutta voidaan coilover-alustan tapaan säätää tolpan pituutta muuttamalla alakiinnikkeestä. Tämän lisäksi korkeutta voidaan säätää ilmajousen avulla.

Automalliin listatut tuotteet ovat ensisijaisesti tarkoitettu 2WD malleihin ellei tuoteotsikossa ole erikseen mainittu 4WD.

Lisätarvikkeet