Alennettu hinta! K-Sport ilma-alustasarja MERCEDES BENZ E CLASS W212 4/6/8 CYL (NOT AIR STRUT) 09~16 Näytä suurempana

K-Sport ilma-alustasarja MERCEDES BENZ E CLASS W212 4/6/8 CYL (NOT AIR STRUT) 09~16

AR-ME-09-airsuspension

Mukavuutta ja näyttävyyttä autoon K-Sport ilma-alustalla! Etsitkö alustasarjaa, joka on kestävä, monipuolisesti säädettävä, helposti asennettava ja jossa on takuu sekä varaosapalvelu? K-Sport tarjoaa kaikkea tätä kohtuulliseen hintaan.

Kaikki K-Sport alustat ovat automallikohtaisia, eli kiinnitysten, ilmajousien ja vaimennuksen sekä muun rakenteen osalta suunniteltuja tuoteotsikon mukaiseen automalliin. Mallikohtaisuuden ja hinta/laatusuhteensa vuoksi hyvä vaihtoehto myös varaosaksi rikkoontuneiden alkuperäisten osien tilalle.

Mukaan todistus automallikohtaisesta soveltuvuudesta.

Voit ostaa alustasarjan erikseen tai ohjausjärjestelmän kanssa. Mikäli tarvit neuvoja ohjausjärjestelmän valintaan tai tuotteiden ostamiseen, kysy rohkeasti myynnistämme!

Tiedot

Varastossa, toimitusaika 1-2 pv

Lisävarusteet tai vaihtoehtoiset tuotteet

2 100,00 € sis. alv

-200,00 €

2 300,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

AutomerkkiMERCEDES BENZ
AutomalliE CLASS W212 4/6/8 CYL (NOT AIR STRUT) 09~16

Tiedot

Huom!

Tässä W212 sarjassa on etupäässä myös camber säätö. Mikäli autosi on Airmatic malli, ilmoita siitä erikseen tilauksen yhteydessä niin vaihdamme tilaukselle yhteensopivat ilmajouset!


K-Sport ilma-alustat ovat ostettavissa joko erikseen tai ohjausjärjestelmän kanssa. Basic ilma-alustasetti on edullinen vaihtoehto, jossa ilma-alustan korkeutta ohjataan manuaalisesti keinukytkimillä. Mikäli haluat kauko-ohjauksella ja/tai muistipaikoilla ja automatiikalla varustetun ohjauksen, suosittelemme esimerkiksi Air Lift 3P ohjausta K-Sport ilma-alustasarjan kaveriksi. Löydät muut ohjausjärjestelmät verkkokaupastamme 

https://www.jmtuonti.fi/6198-ohjaus 

 

K-Sport tuotepakettien sisällöt:

 

K-Sport ilma-alustasarja:

Ilma-alustasarjaan kuuluu mallikohtaiset ilmajouset+säädettävät iskunvaimentimet eteen ja taakse. Mallikohtaisuus tarkoittaa että alustatolpan ylä-ja alakiinnikkeet on suunniteltu suoraan sopivaksi kyseiseen automalliin.

-          36 asentoinen iskunvaimentimen säätö

-          Helppo bolt-on asennus

-          Ajokorkeus säädettävissä noin 100-150mm automallista riippuen

-          Alustatolpan peruskorkeutta voidaan coilover-alustan tapaan säätää tolpan pituutta muuttamalla alakiinnikkeestä. Tämän lisäksi korkeutta voidaan säätää ilmajousen avulla.

Automalliin listatut tuotteet ovat ensisijaisesti tarkoitettu 2WD malleihin ellei tuoteotsikossa ole erikseen mainittu 4WD.

 

Basic ilma-alustasetti:

Valmis setti joka sisältää automallikohtaisen ilma-alustasarjan (ominaisuudet lueteltu yllä) sekä Basic ohjausjärjestelmän, eli kaikki mitä tarvitset autosi muuttamiseksi ilmajousitukselle. Basic settiin kuuluva ohjausjärjestelmä on manuaalinen. Ajoneuvon korkeutta säädetään mekaanisilla paddle switch kytkimillä. Tämä on edullisin ja asennukseltaan helpoin tapa ohjata ilmajousitusta, mutta ei mahdollista automatiikan käyttöä.

Tuotesisältö:

-          20 litrainen tankki

-          Viair kompressori

-          Värinänvaimentimet ja kiinnitysjalat kompressorille

-          Paineilmaletku kompressorin ja tankin välille

-          2- neulainen Painemittari

-          2 mekaanista keinukytkintä

-          Taustalevy painemittarille ja kytkimille

-          35 metriä 6mm paineilmaletkua

-          1 metri 10mm paineilmaletkua

-          7 metriä virtajohtoa

-          60 A sulake ja sulakerasia

-          K-Sport Ilma-alustasarja

-          Varoventtiili

-          Painerajakytkin

Lisätarvikkeet