Uusi JR Wheels JR11 18x9,5 ET30 5x112/114 Hyper Gray Näytä suurempana

JR Wheels JR11 18x9,5 ET30 5x112/114 Hyper Gray

Japan Racing vanteet toimitetaan suoraan valmistajan varastosta noin 7-13 päivässä.


Saat soviterenkaat ilmaiseksi kun ilmoitat tilauksen yhteydessä automallin.

Mikäli tarvitset myös pultit/mutterit, valitse asennussarja mukaan tilaukseen (4,9€ /vanne).

Blank vanteissa pulttijako ja/tai ET ovat valittavista annettujen raja-arvojen mukaisesti.

Hinnat ovat kappalehintoja

Katso tarkempi tuotekuvaus ja ohjeistukset alempaa!

Tiedot

Varastossa

206,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

Koko18"
Keskireikä74,1
3D linkkihttps://modeview.com/pl/presentation/dd39aeb4d4b56d37
Leveys9,5''
Pulttijako5x112, 5x114,3
ET30
VäriHyper Gray
VannemalliJR11

Tiedot

Japan Racing vanteet.

Japan Racing vanteet ovat heti ilmestyttyään saavuttaneet suuren suosion harrastajien keskuudessa sekä rata- että katukäytössä. Verkkokauppamme JR listaukset päivitetään säännöllisesti jolloin asiakkaillemme on näkyvillä mahdollisimman ajantasainen valikoima. Tällä hetkellä valikoima on reilusti yli 2000kpl. Uusia malleja sekä kokovaihtoehtoja julkaistaan jatkuvasti.

 

Toimitus:

Kaikki JR vanteet toimitetaan suoraan valmistajan keskusvarastolta UPS:llä ilmoittamaasi osoiteeseen, normaalisti noin viikossa. Blank eli custom vanteiden toimitusaika riippuu tilaushetkellä olevasta koneistusjonosta. Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille. Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti.

 

Asennussarja:

Voit valita asennussarjan mukaan tilauksen yhteyteen (pultit tai mutterit ja soviterenkaat 4,90€ per vanne). Ilmoita tarvitsetko pultit vai mutterit ja niiden koko sekä kierre. Ilmoita myös autosi pyörännavan koko soviterenkaita varten. Yksi asennussarja sisältää kiinnitystarvikkeet yhdelle vanteelle. Varmista varsinkin useita eri kokoisia vanteita tilatessa että jokaisen vanteen yhteyteen on valittu asennussarja.

Mikäli tarvitset pelkät soviterenkaat, saat ne veloituksetta mainitsemalla automallin tilauksen yhteydessä.

 

Blank/Custom vanteet:

Osa JR valikoiman vanteista on Blank vanteita. Mikäli tuotenimen yhteydessä esiintyy sana BLANK, ovat ne joko pulttijaon tai offsetin (tai molempien) osalta customoitavissa. Voit tällöin valita haluamasi speksit kyseiselle vanteelle ilmoitetuista raja-arvoista. Verkkokauppamme vannehaku on ohjelmoitu näyttämään normaalien vanteiden lisäksi myös kaikki BLANK vanteet jotka ovat saatavilla määrittämilläsi spekseillä. Blank vanteiden toimitusaika on luonnollisesti hieman pidempi.

Muista tilauksen yhteydessä ilmoittaa haluamasi pulttijako ja/tai ET.

 

Maksutavat:


Käytössämme ovat normaalit verkkopankki- ja korttimaksut sekä Klarna sekä Collector lasku ja erämaksupalvelut. Maksupalvelumme tarjoaa Paytrail, joka takaa turvallisen ja luotettavan maksunvälityksen.

 

Tutustu kattavaan JR vannevalikoimaan!