JR Wheels JR38 18x8 ET20-42 5H BLANK Hyper Gray Näytä suurempana

JR Wheels JR38 18x8 ET20-42 5H BLANK Hyper Gray

Japan Racing vanteet toimitetaan suoraan valmistajan varastosta noin 7-13 päivässä.


Saat soviterenkaat ilmaiseksi kun ilmoitat tilauksen yhteydessä automallin.

Mikäli tarvitset myös pultit/mutterit, valitse asennussarja mukaan tilaukseen (4,9€ /vanne).

Blank vanteissa pulttijako ja/tai ET ovat valittavista annettujen raja-arvojen mukaisesti.

Hinnat ovat kappalehintoja

Katso tarkempi tuotekuvaus ja ohjeistukset alempaa!

Tiedot

Varastossa

220,99 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

Koko18"
Keskireikä72,6
3D linkkihttps://modeview.com/pl/presentation/0d649930970835bc
Leveys8''
Pulttijako5x118, 5x112, 5x100, 5x115, 5x110, 5x105, 5x120, 5x114,3, 5x108
ET22, 21, 29, 33, 30, 41, 38, 35, 39, 27, 40, 24, 34, 26, 36, 32, 42, 20, 23, 28, 25, 37, 31
VäriHyper Gray
VannemalliJR38

Tiedot

Japan Racing vanteet.

Japan Racing vanteet ovat heti ilmestyttyään saavuttaneet suuren suosion harrastajien keskuudessa sekä rata- että katukäytössä. Verkkokauppamme JR listaukset päivitetään säännöllisesti jolloin asiakkaillemme on näkyvillä mahdollisimman ajantasainen valikoima. Tällä hetkellä valikoima on reilusti yli 2000kpl. Uusia malleja sekä kokovaihtoehtoja julkaistaan jatkuvasti.

 

Toimitus:

Kaikki JR vanteet toimitetaan suoraan valmistajan keskusvarastolta UPS:llä ilmoittamaasi osoiteeseen, normaalisti noin viikossa. Blank eli custom vanteiden toimitusaika riippuu tilaushetkellä olevasta koneistusjonosta. Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille. Tilaukset pyritään käsittelemään mahdollisimman nopeasti.

 

Asennussarja:

Voit valita asennussarjan mukaan tilauksen yhteyteen (pultit tai mutterit ja soviterenkaat 4,90€ per vanne). Ilmoita tarvitsetko pultit vai mutterit ja niiden koko sekä kierre. Ilmoita myös autosi pyörännavan koko soviterenkaita varten. Yksi asennussarja sisältää kiinnitystarvikkeet yhdelle vanteelle. Varmista varsinkin useita eri kokoisia vanteita tilatessa että jokaisen vanteen yhteyteen on valittu asennussarja. 

Suosittelemme tilaamaan asennussarjan vannetilauksen yhteydessä sillä useissa JR vanteissa tarvitaan kapeakantaiset pultit/mutterit. Pulttijaon osalta kustomoitavissa blank vanteissa kapeakantaisten pulttien/mutterien käyttö on välttämätöntä (katso kohta blank/custom vanteet).

Mikäli tarvitset pelkät soviterenkaat, saat ne veloituksetta mainitsemalla automallin tilauksen yhteydessä.

 

Blank/Custom vanteet:

Osa JR valikoiman vanteista on BLANK vanteita. Mikäli tuotenimen yhteydessä esiintyy sana BLANK, ovat ne joko pulttijaon tai offsetin (tai molempien) osalta muokattavissa. Voit tällöin valita haluamasi speksit kyseiselle vanteelle tuotteen lisätiedoissa ilmoitetuista arvoista. Verkkokauppamme vannehaku on ohjelmoitu näyttämään normaalien vanteiden lisäksi myös kaikki BLANK vanteet jotka ovat saatavilla määrittämilläsi spekseillä. Blank vanteiden toimitusaika on luonnollisesti hieman pidempi.

Muista tilauksen yhteydessä ilmoittaa haluamasi pulttijako ja/tai ET.

HUOM! Pulttijaon osalta koneistettavien BLANK vanteiden reiät porataan 22mm kokoiseksi. On mahdollista että auton alkuperäiset kiinnityspultit/mutterit eivät sovi. Suosittelemme valitsemaan tilauksen yhteydessä asennussarjan ja mainitsemaan automallin tilauksen yhteydessä jolloin vanteiden mukana toimitetaan varmasti vanteeseen sopivat pultit/mutterit.

Kapeakantaiset pultit ja mutterit ovat myös ostettavissa erikseen verkkokaupastamme.

 

Maksutavat:


Käytössämme ovat normaalit verkkopankki- ja korttimaksut sekä Klarna sekä Collector lasku ja erämaksupalvelut. Maksupalvelumme tarjoaa Paytrail, joka takaa turvallisen ja luotettavan maksunvälityksen.

 

Tutustu kattavaan JR vannevalikoimaan ja löydä autoosi sopivat mallit käyttämällä vannehakua/tuotesuodatinta!