HEL Performance Jarruletkusarja Toyota Land Cruiser KDJ 120 Series Näytä suurempana

HEL Performance Jarruletkusarja Toyota Land Cruiser KDJ 120 Series

HEL Performance teräspunosvahvistetut jarruletkut. Teräspunosletku ei jousta paineen alla kumiletkun tavoin, joten saat paremman jarrutehon ja tuntuman!

HEL Performance letkut ovat tyyppihyväksyttyjä ja toimitetaan mallikohtaisina sarjoina oikeanlaisilla liittimillä, joten ne sopivat täysin alkuperäisten lletkujen tilalle. Letkuja on mahdollista ostaa myös mittatilaustyönä.

Hintaan kuuluu täysi sarja letkuja kyseiseen automalliin.

Tiedot

Varastossa, toimitusaika 1-3 pv

139,00 € sis. alv

Lisätiedot

AutomerkkiToyota
AutomalliLand Cruiser KDJ 120 Series

Tiedot

Paranna jarrutehoa ja poljintuntumaa teräspunosvahvistetuilla letkuilla. HEL Performance tuotteet ovat tyyppihyväksyttyjä ja asennusvalmiita alkuperäisten letkujen tilalle. Valmistajan tietokannasta löytyy erittäin kattavat tiedot eri ajoneuvojen jarruletkuista, mutta mikäli et löydä listalta omaasi, ota yhteys myyntiin! Letkuja on myös mahdollista teettää mittatilaustyönä esimerkiksi työkoneisiin. 

Jarruletkut ovat sisältä teflonia ja ne ovat päällystetty ruostumattomalla teräspunoksella. Teräspunoksen päällä on PVC kuori jonka värin voit valita alla näkyvistä vaihtoehdoista. Myös letkujen liittimet ovat ruostumatonta terästä.

Värivaihtoehdot