TOIMITUSEHDOT

TILAAMINEN

Tilaaminen onnistuu suoraan verkkokaupasta, sähköpostilla tai puhelimitse.

TOIMITUS

Toimitamme tuotteet pääasiassa matkahuollon ja postin välityksellä. Myös tuotteiden nouto onnistuu sovittaessa. Noutamatta jätetyistä postiennakko- ja jälkivaatimuslähetyksistä perimme 20% kauppasummasta. Toimitusaika useimmilla tuotteilla alle 2 viikkoa. Varastotuotteet pyrimme lähettämään samana päivänä vastaanotettuamme tilauksen. Tilaustuotteiden toimitusajan ilmoitamme erikseen.

Joistakin tehdastilauksista tai yksilöllisesti valmistettavista tilaustuotteista perimme ennakkomaksun. Emme palauta ennakkomaksua jos tilaus perutaan meistä riippumattomista syistä.

TAKUU

Viritysosille ja kilpaosille emme myönnä takuuta. Muissa tuotteissa valmistajan myöntämät takuut ovat voimassa. Matkahuollon/postin aiheuttamista vahingoista emme vastaa ja näissä tapauksissa on tehtävä vahinkoilmoitus virkailijalle. Huomaathan, että verkkokaupassamme edustetut tuotteet on ensisijaisesti suunnattu kilpa-autoihin ja ennen ostopäätöstä kannattaakin huomioida katsastukseen liittyvät rajoitteet.

HINNOITTELU

Myyjä pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin itsellään.

PALAUTUKSET

Mahdolliset palautukset tulee aina sopia ensin myyjän kanssa! Postimyynnillä myydyillä tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus 14 vuorokauden ajan tavaran vastaanottamisesta edellyttäen että: tuote on käyttämätön ja ehjä, tuote on alkuperäisessä ja ehjässä pakkauksessaan, tuotteen täytyy olla hyvin pakattu ja mukana täytyy olla kuitti ostosta sekä tilaajan yhteystiedot. Viritys- tai kilpaosilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Erikseen tilatuilla tai yksilöllisesti valmistettavilla osilla ei ole vaihto tai palautusoikeutta. Myöskään alennushintaisilla tuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Perimme 20% prosenttia kaupan kokonaissummasta mikäli tuote palautuu myyjälle muusta kuin tuotevirheestä tai väärästä toimitussisällöstä johtuvasta syystä.

MAKSAMINEN

Paytrail maksuportaali

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu 

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
 
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. 
 
Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
 
Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.
 
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:
 
Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
 
Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

Klarna Lasku/Erämaksu (Klarna tili)

Klarna laskun ehdot:
https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/fi_fi/invoice?fee=0

Klarnan erämaksun ehdot:

https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/EID/fi_fi/account

REKISTERISELOSTE

Rekisterin pitäjä

JM Tuonti Oy
Päntäneen paikallistie 65
61980 Päntäne
info@jmtuonti.fi

Rekisterin nimi

Yrityksen JM Tuonti Oy ja verkkokaupan jmtuonti.fi asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Rekisteri on yrityksen JM Tuonti Oy ja verkkokaupan jmtuonti.fi asiakasrekisteri. Tietoja käytetään asiakkaan ja JM Tuonnin välisen asiakassuhteen hoitoon. Tietoja käytetään suoramarkkinointiin, mikäli asiakas on sen erikseen sallinut.

Rekisterin tietosisältö

-Asiakkaan (tilauksen maksajan sekä tilauksen vastaanottajan) nimi- ja yhteystiedot.
-Tiedot asiakkaan tilaamista tuotteista ja tilauksen lisätiedot
-Asiakkaan lähettämät sähköpostiviestit

-Mahdollinen auton rekisteritunnus tilauskohtaisesti

Säännönmukaiset tietolähteet

-Asiakkaan antamat tiedot tilauksen yhteydessä ja/tai luodessa käyttäjätunnuksen verkkokauppaan jmtuonti.fi
-Asiakassuhteen ja yhteydenpidon aikana asiakkaalta saadut tiedot.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja voidaan luovuttaa JM Tuonnin yhteistyökumppaneille mikäli se on asiakkaan tilauksen toimittamisen kannalta tarpeellista.

Tietoja ei luovuteta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Asiakastiedot säilytetään luottamuksellisina ja vain JM Tuonnin henkilökunta pääsee käsiksi asiakastietoihin.