Concaver CVR2 19x8,5 ET35 5x120 Platinum Black Näytä suurempana

Concaver CVR2 19x8,5 ET35 5x120 Platinum Black

Concaver takovanteet ovat erittäin laadukkaita ja näyttäviä TÜV testattuja vanteita.

Concaver vanteet toimitetaan suoraan valmistajan keskusvarastolta noin 7-13 päivässä.

Asennussarjaan (lisävaruste) kuuluu pultit tai mutterit ja soviterenkaat yhdelle vanteelle.

Blank vanteissa pulttijako ja/tai ET ovat valittavista annettujen raja-arvojen mukaisesti.

Hinnat ovat kappalehintoja.

Tiedot

Varastossa

400,00 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Lisätiedot

Koko19''
Keskireikä72,6
Leveys8,5''
Pulttijako5x120
ET35
VäriPlatinum Black
VannemalliCVR2

Tiedot

Concaver wheels takovanteet.

 

Concaver wheels on uusi brändi, jossa yhdistyy näyttävyys tarkasti viimeisteltyine yksityiskohtineen, keveys sekä kestävyys. Concaver vanteet ovat TÜV testattuja laadun ja suorituskyvyn takaamiseksi.

Concaver vanteita on tarjolla tällä hetkellä neljä eri mallisarjaa: CVR1, CVR2, CVR3 ja CVR4 yhteensä hieman yli 350 eri koko- ja värivaihtoehtona.

Toimitus:

Concaver vanteet toimitetaan valmistajan varastolta käyttäen UPS kuriiria ilmoittamaasi osoitteeseen. Toimitusaika varastotuotteille normaaliolosuhteissa noin viikko. Verkkokaupassamme on ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille. Pyrimme käsittelemään tilaukset mahdollisimman nopeasti.

Blank/Custom vanteet:

 

Osa Concaver vanteista on kustomoitavia Blank vanteita. Mikäli tuotenimen yhteydessä esiintyy sana BLANK, ovat ne joko pulttijaon tai offsetin (tai molempien) osalta customoitavissa. Voit tällöin valita haluamasi speksit kyseiselle vanteelle ilmoitetuista raja-arvoista. Verkkokauppamme vannehaku on ohjelmoitu näyttämään normaalien vanteiden lisäksi myös kaikki BLANK vanteet jotka ovat saatavilla määrittämilläsi spekseillä. Blank vanteiden toimitusaika on luonnollisesti hieman pidempi.

 

Muista blank-vanteiden tilauksen yhteydessä ilmoittaa haluamasi pulttijako ja/tai ET. Tiedot voit ilmoittaa kassalla ennen maksuun siirtymistä tilauksen lisätiedot kenttään.

 

 

Asennussarja:

Voit valita asennussarjan mukaan tilauksen yhteyteen (pultit tai mutterit ja soviterenkaat 4,90€ per vanne). Ilmoita tarvitsetko pultit vai mutterit ja niiden koko sekä kierre. Ilmoita myös autosi pyörännavan koko soviterenkaita varten. Yksi asennussarja sisältää kiinnitystarvikkeet yhdelle vanteelle. Varmista varsinkin useita eri kokoisia vanteita tilatessa että jokaisen vanteen yhteyteen on valittu asennussarja.

 

Maksutavat:


Käytössämme ovat normaalit verkkopankki- ja korttimaksut sekä Klarna sekä Collector lasku ja erämaksupalvelut. Maksupalvelumme tarjoaa Paytrail, joka takaa turvallisen ja luotettavan maksunvälityksen.

 

Tutustu valikoimaan kätevällä vannehaulla.