Microfiber Madness Incredimitt pesukinnas Näytä suurempana

Microfiber Madness Incredimitt pesukinnas

Iso ja imukykyinen pesukinnas joka liikkuu pehmeästi maalipinnalla. Kintaan sisällä kätevä lenkki joten kinnas pysyy paremmin kädessä.

Tiedot

Omassa varastossa

21,90 € sis. alv

Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille
Ilmainen toimitus yli 150e tilauksille

Tiedot

Microfiber Madness Incredimitt: Pesukinnas joka on suunniteltu vastaamaan autoharrastajien toiveita! Pehmeä, isokokoinen pesukinnas joka imee itseensä suuren määrän vettä. Kinnas liukuu erittäin kevyesti maalipinnalla ja sen sisällä olevasta lenkistä saa hyvän otteen joten sitä on oikein miellyttävä käyttää.

Tämä Microfiber Madness:in ensimmäinen "Made In Germany" -sarjan tuote on valmistettu käsityönä. Incredimitt pesukinnas on todellinen haastaja aidoille lampaanvillapesukintaille sekä pehmeydessä että käytettävyydessä.

Kintaan pesuohje:

Pese ennen käyttöä Nanolex Microfiber Wash:lla! Voidaan pestä käsin tai koneessa maksimissaan 60°C asteessa. Käytä zeoliititonta pesuainetta! Älä käytä valkaisu- tai huuhteluaineita. Kintaasta saattaa irrota väriä parin ensimmäisen pesun aikana, joten pese samanväristen kanssa. Pese yksittäin tai muiden mikrokuitujen kanssa, jottei Microfiber Madness -kinnas tukkeudu muiden materiaalien nukasta. Kuivaa pienillä kierroksilla koneessa tai jätä kuivumaan ilmavasti.

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: