Tietoja meistä

Blog navigation

Uusimmat julkaisut

Holset turboahtimet ja muut ahdintarvikkeet

Aidot Holset turboahtimet ja tarvikkeet - jmtuonti.fi

Holset on virityspiireissä tunnettu ja erittäin suosittu ahdin. Mallisarjoja on useita erilaisia, joista tietyt ovat nousseet ehdottomasti suosituimmiksi virittäjien keskuudessa. Pitkä kokemuksemme ahtimien myynnistä sekä oma harrastuneisuus takaavat hyvän tuotetuntemuksen, joten autamme mielellämme oikeanlaisen ahtimen valinnassa.

Suosituimmat heti omasta varastosta.

Löydät omasta varastostamme kysytyimmät Holset turbot. Yksi ehdottomasti suosituimpia viritysahtimia on Holset HX40 Super, jolla päästään jopa 700hv teholukemiin. Holset HX35 ja HE221W mallit kuuluvat myös varasto-ohjelmaamme ja tarjoavat hyvää vastinetta hieman maltillisempiin tehotavoitteisiin. Kauttamme saat myös muut Holset ahtimet nopealla toimitusajalla. Kysy rohkeasti!

 

Löydät Holset turboahtimet täältä: https://www.jmtuonti.fi/6064-holset

 

Holset HX35

 

Varmasti aitoja merkkituotteita.

Kaikki myymämme Holset ahtimet ovat aitoja, uusia ahtimia! Markkinoilla liikkuu myös paljon epämääräisiä tehdaskunnostettuja turboja. Kun tilaat Holsettisi meiltä, saat sitä varmasti sitä mitä tilaat, nopeasti ja edullisesti!

Asennussarjat ja tarvikkeet.

Meiltä saat myös asennussarjat, laipat ja tiivisteet Holset ahtimille. Varastoimme suosituimpien Holsettien lisävarusteet ja tarvikkeet verkkokaupastamme. Asennussarjaan sisältyy kyseiselle Holset ahtimelle sopivat laipat tiivisteineen sekä painepuolen letkusovite mikäli tarpeellista. Asennussarjat löydät ahtimien yhteydestä lisävarusteina. Löydät ahdintarvikkeet ja laipat myös omista kategorioistaan ja ne ovat toki erikseen ostettavissa.

 

Löydät asennussarjat ja tarvikkeet täältä: https://www.jmtuonti.fi/6075-ahdintarvikkeet

Laipat ja laippasarjat ahtimille löydät täältä: https://www.jmtuonti.fi/6248-laipat

 

Holset asennussarja

 

Hukkaportit ja muut turbotuotteet.

Useat isommat ahtimet ovat hukkaportittomia, joten tarvitset ulkoisen hukkaportin. Luotettava ja tarkka ahtopaineen hallinta on erittäin kriittinen osa moottorin toimintaa, joten suosittelemme käyttämään vain laadukkaita merkkituotteita.

Laadukas hukkaportti toimii tarkasti ja luotettavasti jolloin ahtopaine pysyy hallinnassa. Esimerkiksi myymämme Turbosmart hukkaportit tarjoavat erinomaisen lämmönsieto- ja virtauskyvyn. Gen-V sukupolven Turbosmart hukkiksissa on vesijäähdytys optio ja ne ovat kompaktin kokoisia. Käännettävän yläosan ja v-panta kiinnitysten ansiosta asennus on helppoa ja lähdöt saa haluamaansa suuntaan. Suosituimmat mallit omasta varastostamme nopealla toimituksella.

 

Löydät hukkaporttivalikoimamme täältä: https://www.jmtuonti.fi/6069-hukkaportit

 

Turbosmart Gen-V ulkoinen hukkaportti

 

Lämmönhallintaan tarjoamme huippulaadukkaat DEI lämpöeristeet. DEI Titanium lämpösuojanauhalla eristät pakosarjan ja downpipen helposti ja turvallisesti. Dei lämpösuojanauha kestää lämpöä huomattavasti lasikuitupohjaisia tuotteita paremmin. Lämpösuojanauhan käyttöön on useita perusteita. Nauhalla pidät moottoritilan lämmöt kurissa ja suojaat muita, varsinkin putkiston lähellä olevia komponentteja. Pakosarjan lämpöeristäminen auttaa myös siihen, ettei lämpöenergia haihdu hukkaan ennen turboa. Useimmissa tapauksissa ilmansuodatin ottaa imuilman suoraan mottoritilasta, jolloin moottoritilan lämpöjen pitäminen mahdollisimman alhaisena on suositeltavaa.

 

Lämpöeristeet löydät täältä: https://www.jmtuonti.fi/6077-laempoeeristeet

 

Dei Titanium lämpösuojanauha

Posted in: Tuoteuutiset