Tietoja meistä

Blog navigation

Uusimmat julkaisut

Japan Racing vanteet - Harrastajien suosikki

Japan Racing / JR Wheels – Harrastajien suosikkivanteet

JR Wheels, JR tai Japan Racing – Suositulla vanteella on monta nimeä. Jo vuosia markkinoilla olleet Japan Racing vanteet nousivat nopeasti harrastajien suosioon. JR tarjoaa erittäin laajan valikoiman alumiinivanteita kilpailukykyiseen hintaan. Kirjoitushetkellä valikoima kattaa yli 3000 vannetta. Tarjolla on yli 40 erilaista mallisarjaa eri koko- ja värivaihtoehtoina.

 

Japan Racing vannevalikoima on saatavilla kaikilla yleisimmillä henkilöauton pulttijaoilla. Kokovaihtoehdot alkaen 14 tuumaisista aina 23 tuumaisiin asti. Tarjolla on useaa eri vannedesignia, huuli/lippavanteita, concave vanteita sekä perinteisempää tyyliä edustavia malleja. Laaja mallikirjo tarjoaa hyvät vaihtoehdot ajoneuvon ikää tai käyttötarkoitusta katsomatta.

 

 Japan Racing vanteet

 

Useita eri mallisarjoja

Suurimman osan vannevalikoimasta kattaa JR-mallisarja, joista viimeisimpänä JR38. JR vanteet ovat suosittuja asiakkaidemme projekteissa ja laajasta kokovalikoimasta löytyy kaikkea sekä mietoa tyylimuutosta että erittäin agressiivista vannelookkia hakeville asiakkaille. Japan Racing vanteet tuovat mukavaa piristystä myös muuten rakentelemattoman käyttöauton ulkonäköön sekä kesä- että talvivanteina.

 

Vanteet ovat hinta-laatusuhteensa vuoksi myös todella suosittuja ratakäytössä. Muun muassa monet drifting kuljettajat suosivat Japan Racing vanteita. Olemme toimittaneet JR vanteita myös time-attackiin, rallikäyttöön sekä erilaisiin ratasarjojen kilpureihin tai harrastetyyppisiin rata-autoihin.

 

Japan Racing SL-sarja on painoltaan hieman JR-sarjaa kevyempi, mutta silti edullinen vanne. Tämä on erityisesti ratakäytössä suosittu valinta, kun vannepaino on tärkeä ilman että kustannukset karkaavat korkeiksi vannesarjan osalta.

 

JRX-sarja on Offroad ajoneuvoihin suunnattu järeämpi vanne jota on saatavilla myös yleisimmillä 4x4 ajoneuvojen 6-pulttijaolla.

 

 Skoda Superb Japan Racing

 

Mazda RX7 Japan Racing

 

Opel Kadett Japan Racing

 

Mercedes C Japan Racing

 

SL-01 Japan Racing super light series vanteet

 

Mercedes X-sarja Japan Racing JRX9

 

Kustomoitavat BLANK vanteet

Hintakategoriassaan poikkeuksellisena palveluna Japan Racing tarjoaa kustomoituja vanteita. Mikäli vanteen tuoteotsikossa esiintyy sana BLANK, on kyseinen vanne koneistettavissa ET-luvun ja/tai pulttijaon osalta asiakkaan toiveiden mukaan kyseiselle vanteelle ilmoitettujen raja-arvojen mukaan. Kyseinen palvelu laajentaa saatavilla olevia offset ja pulttijako vaihtoehtoja eikä kuitenkaan merkittävästi lisää vanteen hintaa. Tämä on poikkeuksellinen ja tässä hintaluokassa harvinainen lisäpalvelu.

 

Nopea toimitus suoraan kotiovelle

Kaikki Japan Racing vanteet toimitetaan nopeasti valmistajan keskusvarastolta Euroopasta suoraan asiakkaalle. Heti varastossa olevien valmiiden vanteiden toimitusaika on tyypillisesti noin viikko. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa vanteet kätevästi suoraa kotiovellesi. Vanteiden mukaan on mahdollista ostaa myös asennussarja joka sisältää soviterenkaat ja pultit/mutterit ilmoittamaasi automalliin.

 

Valmistajan mallivalikoima päivittyy jatkuvasti. Verkkokauppamme vannelistaus näyttää aina mahdollisimman tuoreen tiedon sillä hetkellä saatavilla olevista vanteista. Klikkaa selaamaan vannevalikoimaamme tästä: https://www.jmtuonti.fi/6181-japan-racing

Posted in: Tuoteuutiset