Tietoja meistä

Blog navigation

Uusimmat julkaisut

AEM X-Series UEGO laajakaista seosmittarit nyt verkkokaupastamme

Seossuhteen tarkka ja viiveetön seuranta ovat kriittisessä osassa moottorin säätämistä viritysasteesta riippumatta. Työkalut seossuhteen tarkkailuun kehittyvät jatkuvasti ja nyt AEM on tuonut markkinoille X-Series laajakaistan joka on yksi nopeimmista ja tarkimmista markkinoilla olevista laajakaista seossuhdemittareista.

Mittari on halkaisijaltaan 52mm ja vain hieman yli 2cm (0.825") paksun rakenteen vuoksi helppo asentaa eri kohteisiin. Tyylikäs mustataustainen näyttö jossa digitaalinen numeronäyttö sekä ledipalkki seossuhteen tarkkailuun.

 

 

Mittari käyttää Bosch 4.9LSU laajakaista-anturia ja se toimitetaan 4.5m johtosarjalla joten anturin ja mittarin sijoittelussa on hyvin pelivaraa. Mittari toimii aina 16V jännitteelle asti. Käytettävissä dataloggausta ja moottorinohjauksia varten on analoginen 0-5V ulostulo, RS232 sarjaportti sekä AEMnet CANbus. Mukaan toimitukseen sisältyy myös hitsattava lambdaholkki. Ei vaadi erillistä kalibrointia toimiakseen.

 

Tutustu AEM X-Series laajakaistaan tarkemmin verkkokaupassamme https://www.jmtuonti.fi/aem/226321-aem-x-series-uego-laajakaista-seosmittari.html

Posted in: Tuoteuutiset