Tietoja meistä

Blog navigation

Uusimmat julkaisut

K-Sport racing tuotteet JM Tuonnilta

Banneri1.jpg

-

K-Sport Racing CO. LTD on perustettu 1995 ja on tunnettu korkealaatuisista coilover alustasarjoistaan, ilma-alustoistaan, vanteista sekä jarruista. K-Sport on suuri valmistaja jonka tuotteet ovat tarkkaan testattuja laadun takaamiseksi. K-Sport alustoilla ja jarruilla on saavutettu menestystä rallin, time attackin ja driftingin parissa. Tuhansien automallikohtaisten alustasarjojen sekä jarrusarjojen lisäksi saatavilla on mittatilaustyönä valmistettavat takovanteet.

 

K-Sport coilover- ja ilma-alustoja on saatavilla erittäin laaja automallikohtainen valikoima. K-Sport jarrut ovat myös mallikohtaisia ja ne ovat vaihtoehto asiakkaalle, joka hakee selkeää parannusta autonsa jarrutehoon. K-Sport vanteet ovat huippulaadukkaita koottavia takovanteita jotka valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Etsi automalliisi sopivat tuotteet verkkokaupassamme ja liity tyytyväisten K-Sport asiakkaiden joukkoon.

 

K-Sport tuotteilla on vuoden takuu ja toimitamme myymiimme K-Sport tuotteisiin todistuksen mallikohtaisesta soveltuvuudesta.

 

K-Sport coilover alustasarjat

K-Sport ilma-alustasarjat

K-Sport jarrut

K-Sport vanteet

Posted in: Tuoteuutiset