Tietoja meistä

Blog navigation

Uusimmat julkaisut

Ilma-alusta tuoteuutuuksia

Stanceparts paineilmakupit ovat kätevä lisävaruste coilover alustasarjoihin. Nämä paineilmakäyttöiset sylinterit asennetaan jousen yläpäähän, ja niillä saavutetaan tilapäinen 50mm korkeuden lisäys. Normaaliajossa sylinterit ovat tyhjänä jolloin paino on täysin rautajousen varassa. Näin säilytetään coilover alustan ajo-ominaisuudet, mutta tarvittaessa saadaan nopea korkeuden lisäys napin painalluksella. Stanceparts kupit ovat asennettavissa valtaosaan markkinoilla olevista coilover alustasarjoista. Tutustu tuotteeseen tarkemmin ja tarvittaessa kysy lisää myynnistämme!

-

Edullinen ja kompakti ratkaisu ilmajousituksen ohjaukseen 4-corner venttiilipaketti + switchbox ohjainkapula -yhdistelmällä. Ohjaa halutessasi jokaista auton kulmaa erikseen juuri halutun asennon saavuttamiseksi. Sama venttiilipaketti saatavana myös roisketiiviinä versiona joten venttiilipakettia ei välttämättä tarvitse viedä auton sisätiloihin. Meiltä myös liittimet sekä tuumakokoiset painelinjat metritavarana. Autamme tarvittaessa valitsemaan käyttöösi sopivan ohjausjärjestelmän ja kaikki tarvittavat komponentit sekä ilmajouset autoosi. Ota rohkeasti yhteys myyntiimme!

-

Lisäsimme verkkokauppaamme useita erilaisia paineilmaliittimiä sekä sovitteita. Saatavilla liittimet tuumakokoisille paineilmalinjoille. Mikäli tarvitset millikokoisia liittimiä, tiedustele myynnistä!

Posted in: Tuoteuutiset