Tietoja meistä

Blog navigation

Uusimmat julkaisut

BAGS by OCD ilmajouset nyt saatavilla!

BAGS by OCD ilmajouset ovat suunniteltu BC Racing coilover alustasarjaan!

Mikäli omistat tai olet aikeissa ostaa BC Racing mallikohtaisen alustasarjan, on rautajouset mahdollista korvata BAGS by OCD ilmajousilla. Nämä ilmajouset ovat tarkoitettu asennettaviksi BC Racing coilover alustasarjaan, joten tämä on helppo ja edullinen tapa hankkia autoosi täysin mallikohtainen ilma-alustasarja.

-

Tarkemmat ohjeet oikeanlaisen ilmajousen valintaan tuotekuvauksessa. Kerro myös tilauksen yhteydessä mahdollisimman tarkasti autosi merkki ja malli sekä BC racing alustan malli (V1 tai BR). Huomioithan kuitenkin, että joissain automalleissa auton korin, pyöräntuennan tai alustan rakenne saattaa asettaa rajoitteita rautajousien vaihtamiseksi ilmajousiin. Suorita siis huolelliset mittaukset tai kysy rohkeasti neuvoa meiltä. Myynnillämme on vankka kokemus BC Racing alustojen sekä erilaisten ilma-alustaratkaisujen myynnistä/toteutuksesta, joten neuvomme mielellämme alusta-asioissa.

-

-

Paljetyypin valinta:

BAGS by OCD ilmajousia on valittavissa kolme mitoiltaan erilaista paljetyyppiä (Single Bellow, Slim Double Bellow tai Sleeve). Oikeanlaisen palkeen valintaan vaikuttaa kohdeauton pyöränkotelon/pyöräntuennan asettamat rajat. Kunkin ilmajousen tuotekortilla on annettu mittatiedot kyseiselle paljetyypille. Mittaa huolellisesti ilmajousen/palkeen vaatima tila asennuskohteessa ja valitse sen perusteella sopivin paljetyyppi.

Single Bellow kooltaan levein, mutta myös parhaimman kantavuuden omaava palje. Slim Double Bellow ja Sleeve ovat kapeat palkeet ahtaisiin asennuskohteisiin, joskin hieman Single Bellow paljetta pienemmällä kantavuudella.

-

Paineilman syöttö:

Paineilmalinjan koko on ilmoitettu kunkin palkeen tuotekortilla. Lisäksi Double Bellow palkeissa on valittavissa liittimen sijainti joko palkeen ylä- tai alaosaan.

 -

Vaimentimen runko:

Vaimentimen rungon halkaisija on BR alustassa 53mm ja V1 alustassa 50mm. Valitse siis kumpaan alustaan palkeet ovat tulossa. Mikäli olet vasta hankkimassa BC Racing alustasarjaa, tutustu BC Racing valikoimaamme ja katso autoosi saatavilla olevat mallit.

 -

Vaimentimen männänvarsi:

Männänvarren kokoa ei suoraan voi päätellä alustatyypistä, vaan se vaihtelee automallikohtaisesti. Varmin tapa on mitata männänvarren halkaisija (M10, M12 tai M14). Voit myös varmistaa asian myynnistämme. Kerro yhteydenotossa autosi merkki ja malli sekä BC alustasarjan malli (V1 tai BR). Mikäli olet vasta hankkimassa BC Racing alustasarjaa, tutustu BC Racing valikoimaamme ja katso autoosi saatavilla olevat mallit.

Posted in: Tuoteuutiset