PLX

Oikea polttoaineen ja ilman määrä (=seos) on moottorin toiminnan kannalta avainasemassa. Paitsi riittävä polttoaineen ja ilman saanti, myös niiden oikea kontrollointi on tärkeää. Seosmittari on ehdoton apuväline seoksen mittaamiseen ja sen avulla pystyt tekemään tarvittavat muutokset moottorinohjaukseen ja valitsemaan oikeat osat moottoriisi mik...

Oikea polttoaineen ja ilman määrä (=seos) on moottorin toiminnan kannalta avainasemassa. Paitsi riittävä polttoaineen ja ilman saanti, myös niiden oikea kontrollointi on tärkeää. Seosmittari on ehdoton apuväline seoksen mittaamiseen ja sen avulla pystyt tekemään tarvittavat muutokset moottorinohjaukseen ja valitsemaan oikeat osat moottoriisi mikäli polttoaineen syöttö tai ilmansaanti osoittautuu riittämättömäksi.

 

Vain laajakaista lambda kykenee tuottamaan tarpeeksi tarkkaa dataa todellisesta seossuhteesta käytön aikana. PLX valmistaa markkinoiden kärkeä edustavat laajakaistalambda seosmittarit. Tästä tuoteryhmästä löydät niin PLX seosmittarit, kuin muitakin kyseisen valmistajan tuotteita. Innovatiivinen yhdysvaltalainen valmistaja, joka pyrkii aktiivisesti kehittämään tuotteitaan ja valitsemaan parhaat komponentit ja ohjelmistot käyttöösi.

 

Meiltä saat mm.:

PLX DM-6 & SM-AFR seosmittari combopaketti

PLX SM-AFR Gen4 ohjainlaite

PLX DM-6 kosketusnäyttö

Bosch LSU 4.9 lambda

PLX MultiGauge adapteri

Ja kaikki edellä mainitut itsellesi sopivana pakettikokonaisuutena

lisää

PLX 13 tuotetta

/sivu
Näytetään 1 - 12 / 13 tuotteesta
Näytetään 1 - 12 / 13 tuotteesta