Nissan alkuperäisosat Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • SR20DET

  Nissan OEM alkuperäisosat SR20DET moottoriin. SR20DET moottorissa tyypillisiä vikakohteita ja tarkastettavia osia ovat mm. kiertokangenlaakerit, keinuvipu, öljypumppu, öljypumpun holkki, sekä venttiilikopan tiiviste. Muita huollon ja täydellisen koneremontin yhteydessä tarvittavia osia ovat tyypillisesti vesipumppu, jakoketju, jakoketjun laahain ja erinäiset tiivisteet. Varastostamme myös täydelliset moottorin tiivistesarjat SR20DET moottoriin. 

 • RB20DET
 • RB25DET

  Nissan OEM alkuperäisosat RB25DET moottoriin. RB25DET moottorissa tyypillisiä vikakohteita ja tarkastettavia osia ovat mm. kiertokangenlaakerit ja öljypumppu. Muita huollon ja täydellisen koneremontin yhteydessä tarvittavia osia ovat tyypillisesti vesipumppu, jakohihna, jakohihnan rullat (kiristinpyörä + ohjainpyörä) ja erinäiset tiivisteet. Varastostamme myös RB25DET N1 öljypumput.

 • RB26DETT

  Nissan OEM alkuperäisosat RB26DETT moottoriin. RB26DETT moottorissa tyypillisiä vikakohteita ja tarkastettavia osia ovat mm. kiertokangenlaakerit ja öljypumppu. Muita huollon ja täydellisen koneremontin yhteydessä tarvittavia osia ovat tyypillisesti vesipumppu, jakohihna, jakohihnan rullat (kiristinpyörä + ohjainpyörä) ja erinäiset tiivisteet. Varastostamme myös RB26DETT N1 öljypumput.

 • SR20VE RWD konversio

  SR20VE RWD konversioon tarvittavia osia suoraan varastostamme. Meiltä löytyy mm. SR20VE öljypumpun vetoholkki, jota todennäköisesti tarvitset asentaessasi SR20VE sylinterikannen SR20DET moottoriin. SR20DET oma öljypumppu ei riitä ohjaamaan SR20VE nokkien ajoitusta. Meiltä saatavilla myös ohjaussolenoidi SR20VE sylinterikanteen (yhden solenoidin malli, joka on matala ja sopii paremmin paikalleen silloin kun moottori on pitkittäin konetilassa).

 • CA18DET

  Nissan OEM alkuperäisosat CA18DET moottoriin. CA18DET moottorissa tyypillisiä vikakohteita ja tarkastettavia osia ovat mm. kiertokangenlaakerit, öljypumppu, sekä venttiilikopan tiiviste. Muita huollon ja täydellisen koneremontin yhteydessä tarvittavia osia ovat tyypillisesti vesipumppu, jakohihna ja erinäiset tiivisteet. Varastostamme myös täydelliset moottorin tiivistesarjat CA18DET moottoriin.

 • 350Z osat