Pyöränpultit ja -mutterit

Pyöränpultit ja Pyöränmutterit.

Valikoimastamme laadukkaat pyöränpultit ja pyöränmutterit. Useissa erikoisvanteissa vaaditaan erityisen kapeakantainen pyöränmutteri tai pyöränpultti. Tarvetta saattaa olla myös normaaleja pidemmille pulteille jos autoon on asennettu spacerit. Valikoimassamme mm. erittäin pienikantaiset flush-fit pultit joilla et ...

Pyöränpultit ja Pyöränmutterit.

Valikoimastamme laadukkaat pyöränpultit ja pyöränmutterit. Useissa erikoisvanteissa vaaditaan erityisen kapeakantainen pyöränmutteri tai pyöränpultti. Tarvetta saattaa olla myös normaaleja pidemmille pulteille jos autoon on asennettu spacerit. Valikoimassamme mm. erittäin pienikantaiset flush-fit pultit joilla et vahingoita arvokasta vannetta.

lisää

Pyöränpultit ja -mutterit Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Pultit

  Pyöränpultit. Valikoimastamme löydät laadukkaat pyöränpultit 12mm ja 14mm kierteille eri nousuilla. Useissa erikoisvanteissa vaaditaan erityisen kapeakantainen tai pyöränpultti. Tarvetta saattaa olla myös normaaleja pidemmille pulteille jos autoon on asennettu spacerit. Valikoimassamme mm. erittäin pienikantaiset flush-fit pyöränpultit joilla et vahingoita arvokasta vannetta.

 • Mutterit

  Pyöränmutterit. Valikoimastamme laadukkaat pyöränmutterit. Useissa erikoisvanteissa vaaditaan erityisen kapeakantainen pyöränmutteri. Tarjolla mm. kapeakantaiset flush-fit pyöränmutterit jolla et vahingoita arvokasta vannettasi!

 • Matalakantaiset pultit
 • Matalakantaiset mutterit

  Matalakantaiset pyöränmutterit käytettäväksi esim. spacerasennuksissa

 • Pulttiavaimet