Jarrut

EBC Jarrulevyt ja jarrupalat. Autamme tarvittaessa löytämään juuri sinun autoosi sopivat Jarrulevyt tai jarrupalat. Kysy rohkeasti myynnistämme!

Jarrut Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Jarruletkut

  HEL Performance jarruletkut

  Teräspunosletku ei jousta paineen alla kumiletkun tavoin, joten saat paremman jarrutehon ja tuntuman. Jarruletkut ovat sisältä teflonia ja ne ovat päällystetty ruostumattomalla teräspunoksella. Alkuperäinen kumiletku on myös altis haurastumiselle varsinkin Suomen ilmastossa, joten HEL teräspunosletkut ovat myös turvallisempi ja pidempi-ikäinen ratkaisu. Teräspunoksen päällä on PVC kuori jonka värin voit valita saatavilla olevista vaihtoehdoista. Myös letkujen liittimet ovat ruostumatonta terästä.

  Automallikohtaiset jarruletkut

  Teräspunosvahvistetut jarruletkut automallikohtaisina asennusvalmiina sarjoina, tai mittatilaustyönä. HEL Performance letkut ovat tyyppihyväksyttyjä ja toimitetaan mallikohtaisina sarjoina oikeanlaisilla liittimillä, joten ne sopivat täysin alkuperäisten lletkujen tilalle ja kelpaavat katsastuksessa.

  Letkuja on mahdollista ostaa myös mittatilaustyönä. Tarvitsemme tiedot letkujen pituuksista sekä liittimistä jolloin voimme toimittaa juuri sopivat letkut custom projekteihin.

  Etsi tuotesuodattimella autoosi sopivat tuotteet, tai kysy myynnistämme. Mallikohtaiset sarjat saatavilla myös moottoripyöriin!

 • EBC Jarrulevyt
 • EBC Jarrupalat

  Auton jarrupalat - EBC

  Etsitkö autoosi jarrupaloja alkuperäisten tilalle varaosaksi, tai tehokkaammin purevia ja lämpötilaa kestäviä paloja esimerkiksi ratakäyttöön? EBC valikoimasta löydät ratkaisun jokaiseen tarpeeseen, niin katukäyttöön kuin radallekin. EBC tuotteet ovat usein myös alkuperäistä edullisempi ja varmasti laadukas vaihtoehto.

  EBC jarrupalat:

  Ultimax - Alkuperäistä tai tarvikepalaa vastaavat normaaliin katuajoon

  GreenStuff - Suosittu valinta alkuperäisten tilalle kevyeen jarrutehon päivitykseen

  RedStuff - Katuajoon soveltuva sporttisempaan ajoon tarkoitettu pala jossa on käytetty erittäin vähän pölyävää materiaalia

  YellowStuff - Katukäyttöön hyväksytty pala joka sopii hyvin myös kevyeen rata-ajoon. Yellowstuff palassa on hyvä jarruteho kaikilla lämpötiloilla.

  BlueStuff - Kovaan ratakäyttöön suositeltu jarrupala.

  Toimitamme kaikki EBC katalogin tuotteet. Etsi verkkokaupastamme tai valmistajan katalogista autoosi sopivat jarrupalat ja/tai jarrulevyt. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupastamme, kysy myynnistä!

   

 • K-Sport jarrusarjat
 • Käsijarrut
 • Ferodo jarrupalat