Alustasarjat & Jouset

Myymme huippulaadukkaat BC Racing alustasarjat sekä Air Lift Performance ilma-alustasarjat.

Alustasarjat & Jouset Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • Alustojen suojapussit
 • BC Racing

  BC Racing alustasarjat: Laaja korkeudensäätöalue ja huippuluokan ajo-ominaisuudet. Tarjolla on useita mallisarjoja käyttötarkoituksesta riippuen (V1, BR, DR, RM ja ER sekä Track ja Extreme Drop versiot).

  BC alustasarjojen mukana saat säätöön tarvittavat työkalut, asennus- ja säätöohjeet sekä maahantuojan paperit mallikohtaisen soveltuvuuden osoittamiseksi katsastuksessa.

  BC Racing coilover alusta on täysin säädettävissä. Korkeus, iskunvaimennus ja jousen esijännitys ovat mahdollista säätää jokaisessa BC Racing mallisarjan alustassa. Kaiken tämän ei kuitenkaan tarvitse näkyä kalliina hintana. BC alustasarjoissa on erittäin korkea hinta-laatusuhde joka tekeekin siitä Suomen suosituimman alustasarjan!

  Esijännityksen säätö

  Kaikissa BC Racing alustasarjoissa on säädettävä alempi jousilautanen. Korkeutta ei kuitenkaan säädetä tästä, kuten useimmissa halvemman pään alustoissa. Alalautasella säädetään ainoastaan jousen esijännitystä jolloin kulmapainot saadaan tarkasti kohdalleen. Kulmapainojen säätö on tärkeää jotta painojakauma oikean ja vasemman pyörän suhteen on balanssissa. Tällöin saavutetaan maksimaalinen pito ja paras ajotuntuma.

  Korkeudensäätö

  BC Racing alustasarjoilla auton alustan korkeutta säädetään iskunvaimentimen alakiinnitystä nostamalla tai laskemalla. Tällä säätötavalla iskunvaimentimen joustomatka ja alustan jäykkyys pysyvät vakiona korkeudesta riippumatta. Korkeus on portaattomasti säädettävissä. Säätöalue on riittävä kaikkiin käyttötarkoituksiin.

  Vaimennuksen säätö

  Yhdistetty 30 -portainen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö. Hienosäätö mahdollistaa auton säätämisen eri käyttötarkoituksiin sopivaksi.

  Yläpään kiinnitys

  Useimpiin automalleihin on saatavana yläpäähän nk. pillowball- eli kuulanivelkiinnitys. Tämä kiinnitystapa eliminoi kaiken välyksen ja jouston maksimoiden alustan reagoinnin ja tuntuman tiehen. Kiinnityslaippa on alumiinia, anodisoitu ja lasikuulapuhallettu. Pillowball –laakerit ovat japanilaisia ja laadukkaita. BC Racing pillowball ei vaadi tarkkuutensa ja laatunsa vuoksi kumivaimennusta vaan on itsessään jo hiljainen.

  Camber –säätö

  McPherson -tyyppisissä alustarakenteissa camber –kulman säätö on mahdollista iskunvaimentimen yläpään kiinnitystä siirtämällä. Tämä ominaisuus on sisällytetty kaikkien McPherson -alustarakenteen omaavien autojen pillowball –malliseen yläpään kiinnitykseen. Koko camber -säätöalueen käyttö on mahdollistettu ilman muutoksia auton koriin eikä vaadi auton leikkelyä. Tiettyihin malleihin on mahdollista saada camber -säätö myös takapäähän.

  Korroosionesto

  Iskunvaimentimen rungot ovat mustakromattua terästä jonka kierteissä kiinnitysrenkaat toimivat erinomaisesti myös pitkän käytön jälkeen. Alumiiniosat on anodisoitu ja teräksiset alakiinnikkeet on sähköpinnoitettu ja jauhemaalattu. Myös iskunvaimentimen varsi on suojattu (suoja puuttuu kuvista, jotta tolpan rakenne ilmenisi paremmin). Korroosionkestävyyttä testataan pistokokein altistamalla satunnaisesti valittuja osia suolavesisuihkulle. Näin BC Racing –alustasarjojen korroosionkestävyys on saatu vastaamaan vaatimuksiltaan suomalaisia ajo-olosuhteita.

  Jouset

  BC Racing alustasarjojen jouset on tehty SAE9254 –luokan teräksestä. Jousierät testataan ja niille sallitaan yli 500000 puristuskerralla vain alle 5% muodonmuutos. Jousia saa monissa eri jäykkyyksissä ja niitä myydään myös erikseen.

  Vaimentimen toimintaperiaate

  Vaimentimissa käytetään erittäin laadukasta öljyä. Tällä varmistetaan ajo-ominaisuuksien säilyminen kunkin ajosuorituksen kuluessa mutta myös pitemmällä tähtäimellä. BC vaimentimet ovat nk. kaasuiskunvaimentimia. Kun alustaa käytetään ääriolosuhteissa, vaimentimen öljy voi kuplia ja voi ilmetä kavitaatiota. Tämä aiheuttaa öljyn vaahtoutumista joka vähentää viskositeettiä ja täten heikentää vaimennusominaisuuksia. Laadukas öljy estää tätä parhaansa mukaan mutta BC Racing vaimentimet on lisäksi paineistetty typellä. Typen avulla öljy on jatkuvasti ylipaineen alaisuudessa ja tämä estää kuplimista.

  Kustomointi:

  Voit halutessasi valita jousten jäykkyydet oman tarpeesi mukaan ilman lisäkustannuksia. Voit ilmoittaa lisätiedot ostoskorissa ennen maksua. Voit myös tilata alustasarjastasi pelkän etupään tai takapään.

  BC alusta on myös jälkeenpäin päivitettävissä ilma-alustaksi BAGS by OCD ilmajousilla, jotka ovat suunniteltu käytettäväksi BC Racing alustoissa. Kysy lisää myynnistä!

  Takuu:

  BC Racing alustoilla on 2 vuoden takuu!

  Varaosat:


  Myymme myös kaikki BC Racing varaosat. Varaosat löydät omasta kategoriastaan verkkokaupastamme.

  Katsastus:

  Meiltä tilattuihin BC Racing alustoihin  saat maahantuojan todistuksen mallikohtaisen soveltuvuuden osoittamiseksi katsastuksessa.

 • BC Racing vaihtojouset
 • BC Racing varaosat
 • Ilma-alustat
 • Ilma-alustojen osat

  Tästä kategoriasta löydät ilma-alustojen komponentit kuten säiliöt, kompressorit, letkut, liittimet ja sovitteet sekä muut kytkentätarvikkeet, säätöjärjestelmät ja venttiilipaketit sekä painemittarit.

   

  Merkkikohtaiset osat kuten tolpat löydät ilma-alustat -kategoriasta

 • K-Sport