Alustasarjat & Jouset

Myymme huippulaadukkaat BC Racing alustasarjat sekä Air Lift Performance ilma-alustasarjat.

Alustasarjat & Jouset Ei tuotteita tuoteryhmässä.

Alatuoteryhmät

 • K-Sport

  Etsitkö alustasarjaa, joka on kestävä, monipuolisesti säädettävä, helposti asennettava ja jossa on takuu sekä varaosapalvelu? K-Sport tarjoaa kaikkea tätä kohtuulliseen hintaan.

  Kaikki K-Sport alustat ovat automallikohtaisia, eli kiinnitysten, jousien ja vaimennuksen sekä muun rakenteen osalta suunniteltuja tuoteotsikon mukaiseen automalliin. Saatavilla eri mallisarjoja alkaen katukäyttöön parhaiten soveltuvasta Street-mallista aina vaativaan ratakäyttöön soveltuvaan Pro Racing malliin. Mallikohtaisuuden ja hinta/laatusuhteensa vuoksi hyvä vaihtoehto myös varaosaksi rikkoontuneiden alkuperäisten osien tilalle.

 • BC Racing

  BC Racing säädettävät alustasarjat pisimmällä kokemuksella Suomessa! 

  Laaja korkeudensäätöalue ja huippuluokan ajo-ominaisuudet. Tarjolla on useita mallisarjoja käyttötarkoituksesta riippuen (V1, BR, DR, RM ja ER sekä Track ja Extreme Drop versiot).

  BC alustasarjojen mukana saat säätöön tarvittavat työkalut, asennus- ja säätöohjeet sekä maahantuojan paperit mallikohtaisen soveltuvuuden osoittamiseksi. Alustasarjat ovat automallikohtaisesti suunniteltu kiinnikkeiden, vaimennuksen ja jousten sekä muiden ominaisuuksien osalta automallikohtaisiksi. Tämä takaa helpon asennuksen ja mahdollisimman hyvät ajo-ominaisuudet.

  BC Racing alusta on täysin säädettävissä.

  Korkeus, iskunvaimennus ja jousen esijännitys ovat mahdollista säätää jokaisessa BC Racing mallisarjan alustassa. Kaiken tämän ei kuitenkaan tarvitse näkyä kalliina hintana. Erittäin korkea hinta-laatusuhde tekeekin BC:stä Suomen suosituimman alustasarjan! 

  Esijännityksen säätö

  Alempi jousilautanen on säädettävä. Korkeutta ei kuitenkaan säädetä tästä, kuten useimmissa halvemman pään alustoissa. Alalautasella säädetään ainoastaan jousen esijännitystä jolloin kulmapainot saadaan tarkasti kohdalleen. Kulmapainojen säätö on tärkeää jotta painojakauma oikean ja vasemman pyörän suhteen on balanssissa. Tällöin saavutetaan maksimaalinen pito ja paras ajotuntuma.

  Korkeudensäätö

  BC Racing alustasarjoilla auton alustan korkeutta säädetään iskunvaimentimen alakiinnitystä nostamalla tai laskemalla. Tällä säätötavalla iskunvaimentimen joustomatka ja alustan jäykkyys pysyvät vakiona korkeudesta riippumatta. Korkeus on portaattomasti säädettävissä. Säätöalue on riittävä kaikkiin käyttötarkoituksiin. Erittäin agressiivista madallusta hakeville on saatavilla myös Extreme Drop versio jolla auton madallus on nimensä mukaisesti äärimmäinen. Korkeussäädettävällä alustasarjalla saat auton tarkasti haluttuun korkeuteen ja vältät normaaleille kiinteille madallussarjoille tyypilliset ongelmat joissa keula ja/tai perä eivät asetu haluttuun korkeuteen.

  Vaimennuksen säätö

  Yhdistetty 30 -portainen sisään- ja ulosvaimennuksen säätö. Hienosäätö mahdollistaa auton säätämisen eri käyttötarkoituksiin sopivaksi.

  Yläpään kiinnitys

  Useimpiin automalleihin on saatavana yläpäähän nk. pillowball- eli kuulanivelkiinnitys. Tämä kiinnitystapa eliminoi kaiken välyksen ja jouston maksimoiden alustan reagoinnin ja tuntuman tiehen. Kiinnityslaippa on alumiinia, anodisoitu ja lasikuulapuhallettu. Pillowball –laakerit ovat japanilaisia ja laadukkaita. Pillowball ei vaadi tarkkuutensa ja laatunsa vuoksi kumivaimennusta vaan on itsessään jo hiljainen.

  Camber –säätö

  McPherson -tyyppisissä alustarakenteissa camber –kulman säätö on mahdollista iskunvaimentimen yläpään kiinnitystä siirtämällä. Tämä ominaisuus on sisällytetty kaikkien McPherson -alustarakenteen omaavien autojen pillowball –malliseen yläpään kiinnitykseen. Koko camber -säätöalueen käyttö on mahdollistettu ilman muutoksia auton koriin eikä vaadi auton leikkelyä. Tiettyihin malleihin on mahdollista saada camber -säätö myös takapäähän.

  Korroosionesto

  Iskunvaimentimen rungot ovat mustakromattua terästä jonka kierteissä kiinnitysrenkaat toimivat erinomaisesti myös pitkän käytön jälkeen. Alumiiniosat on anodisoitu ja teräksiset alakiinnikkeet on sähköpinnoitettu ja jauhemaalattu. Myös iskunvaimentimen varsi on suojattu (suoja puuttuu kuvista, jotta tolpan rakenne ilmenisi paremmin). Korroosionkestävyyttä testataan pistokokein altistamalla satunnaisesti valittuja osia suolavesisuihkulle. Näin BC Racing –alustasarjojen korroosionkestävyys on saatu vastaamaan vaatimuksiltaan suomalaisia ajo-olosuhteita.

  Jouset

  BC Racing alustasarjojen jouset on tehty SAE9254 –luokan teräksestä. Jousierät testataan ja niille sallitaan yli 500000 puristuskerralla vain alle 5% muodonmuutos. Jousia saa monissa eri jäykkyyksissä ja niitä myydään myös erikseen.

  Vaimentimen toimintaperiaate

  Vaimentimissa käytetään erittäin laadukasta öljyä. Tällä varmistetaan ajo-ominaisuuksien säilyminen kunkin ajosuorituksen kuluessa mutta myös pitemmällä tähtäimellä. BC vaimentimet ovat nk. kaasuiskunvaimentimia. Kun alustaa käytetään ääriolosuhteissa, vaimentimen öljy voi kuplia ja voi ilmetä kavitaatiota. Tämä aiheuttaa öljyn vaahtoutumista joka vähentää viskositeettiä ja täten heikentää vaimennusominaisuuksia. Laadukas öljy estää tätä parhaansa mukaan mutta vaimentimet on lisäksi paineistetty typellä. Typen avulla öljy on jatkuvasti ylipaineen alaisuudessa ja tämä estää kuplimista.

  Kustomointi:

  Voit halutessasi valita jousten jäykkyydet oman tarpeesi mukaan ilman lisäkustannuksia. Voit ilmoittaa lisätiedot ostoskorissa ennen maksua. Voit myös tilata alustasarjastasi pelkän etupään tai takapään.

  Takuu:

  Alustoilla on 2 vuoden takuu!

  Varaosat:


  Myymme myös kaikki BC Racing varaosat. Varaosat löydät omasta kategoriastaan verkkokaupastamme.

  Soveltuvuustodistus:

  Meiltä tilattuihin alustasarjoihin saat maahantuojan todistuksen mallikohtaisen soveltuvuuden osoittamiseksi.

 • BC Racing vaihtojouset
 • BC Racing varaosat
 • Ilma-alustat
 • Ilma-alustojen osat

  Tästä kategoriasta löydät ilma-alustojen komponentit kuten säiliöt, kompressorit, letkut, liittimet ja sovitteet sekä muut kytkentätarvikkeet, säätöjärjestelmät ja venttiilipaketit sekä painemittarit.

   

  Merkkikohtaiset osat kuten tolpat löydät ilma-alustat -kategoriasta

 • Alustojen suojapussit
 • EDC ohitussarjat
 • Eibach madallusjouset

  Eibach madallusjouset

  Eibach madallusjouset ja muut alustatuotteet ovat erittäin tunnettuja ja huippulaadukkaita osia, jotka ovat syntyneet pitkän tuotekehityksen tuloksena. Eibach kehittää, valmistaa ja testaa tuotteensa itse, korkeilla laatustandardeilla. "The will to win" kuvastaa hyvin Eibachin tapaa toimia. Tuotekehitys tapahtuu yhteistyössä asiakkaiden kanssa, jolloin on mahdollista kehittää täysin asiakkaiden tarpeita vastaavia tuotteita. Yhteistyötä tapahtuu autovalmistajien, harrastekilpailijoiden sekä erittäin vaativien kilpatallien kuten Formula 1-, NASCAR- ja CART-tallien kanssa. Tämä yhteistyö tuotekehityksessä yhdistettynä korkeisiin materiaali- ja laatuvaatimuksiin takaavat huippuluokkaiset tuotteet.

  Käytä tuotesuodatinta ja etsi automalliisi sopiva madallussarja. Arvioidut madallusmäärät ja muut huomautukset vaihtelevat automallikohtaisesti ja ovat esitetty tarkemmin tuotesivulla. Eibach madallusjouset ovat TUV hyväksyttyjä ja niitä on saatavilla kahta eri mallisarjaa: Pro-kit ja Sportline.

  Pro-kit:

  • Madallus noin 10-35mm automallista riippuen

  • Progressiivinen jousitus

  • Parempi ajotuntuma ja tyylikäs ulkonäkö

  • Soveltuu käytettäväksi myös vakio iskunvaimentimien kanssa

  • TUV hyväksytyt

  Sportline:

  • Suurempaa madallusta ja sporttista ajotuntumaa hakeville

  • Madallus noin 40-50mm automallista riippuen

  • Suositellaan käytettäväksi sport iskunvaimentimien kanssa (esim bilstein B8)

  • Progressiivinen jousitus

  • TUV hyväksytyt

  Tutustu automallikohtaisiin madallussarjoihin. Meidän kauttamme saat tarvittaessa myös muut Eibach tuotteet sekä Bilstein B8 iskunvaimentimet, joita suositellaan käytettäväksi madallusjousien kanssa.

 • K-Sport varaosat
 • Hyötyajoneuvot
 • Iskunvaimenninöljyt
 • Streetec alustasarjat

  Laadukkaat Saksalaiset Streetec alustasarjat automallikohtaisina